Neonverlichting Pikachu - Wallity reeks - Geel

Betaal in termijnen met Alma
Wallity is een decoratieve kunststof LED-verlichting met flexibele neonstroken. Hij is voorzien van IP67 waterdichte neon, een PVC-schuimsjabloon en een aan/uit-schakelaar. Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Merk Emob
SKU-Emob AG395NGR2079
Kleur Geel
Totaal Gewicht kg 1.3
Maak kennis met Wallity, een hoogwaardige decoratieve kunststof LED-verlichtingsoplossing die de sfeer van elke ruimte zal verhogen. Met zijn flexibele neonstrips en opvallende ontwerp is Wallity de perfecte keuze voor wie een vleugje stijl en verfijning wil toevoegen aan zijn huis of kantoor.Een van de belangrijkste kenmerken van Wallity is de bedrijfsspanning van DC 12V, die zorgt voor een veilige en energiezuinige verlichtingservaring. Dit betekent dat je kunt genieten van de prachtige gloed van Wallity zonder je zorgen te maken over hoge elektriciteitsrekeningen of veiligheidsrisico's.Een ander opvallend kenmerk van Wallity is zijn IP67 waterdichte neon, waardoor hij geschikt is voor zowel binnen- als buitengebruik. Of u nu uw woonkamer, slaapkamer, terras of tuin wilt transformeren, Wallity is bestand tegen alle weersomstandigheden, zodat u het hele jaar door kunt genieten van de prachtige beelden.Wallity is ook uitgerust met een PVC-schuimsjabloon, voor extra flexibiliteit en gebruiksgemak. Met deze sjabloon kunt u de neonstroken eenvoudig buigen en vormen naar de gewenste lay-out of het gewenste ontwerp, waardoor u eindeloze creatieve mogelijkheden hebt. Zeg maar dag tegen starre en moeilijk te installeren verlichtingsoplossingen - met Wallity is installatie een fluitje van een cent.Met een adapteruitgang van 12V 2A DC en een totale snoerlengte van 375 cm biedt Wallity gemak en veelzijdigheid. Het type C stopcontact/stekker zorgt voor compatibiliteit met de meeste stopcontacten, en de royale snoerlengte geeft je de vrijheid om je Wallity te plaatsen waar je maar wilt. Geen beperkingen meer - laat je fantasie de vrije loop en creëer een werkelijk unieke lichtshow.Als het op helderheid aankomt, stelt Wallity niet teleur. Met een stroomverbruik van 8W-10W per meter en een energie-efficiëntieklasse A kunt u genieten van schitterende verlichting terwijl uw energieverbruik onder controle blijft. Het formaat van 29 x 46 x 2 cm maakt Wallity de ideale keuze voor het accentueren van specifieke gebieden of het creëren van een centraal punt in uw ruimte. Met een lumenrendement van 350 en een kleurtemperatuur van 7000K straalt Wallity een levendig en visueel aantrekkelijk licht uit. De geelblauwe kleurencombinatie voegt een vleugje warmte en rust toe aan elke omgeving en creëert een rustgevende en uitnodigende sfeer.Voor extra gemak heeft Wallity een aan/uit-schakelaar op het snoer. Hierdoor kun je de verlichting eenvoudig bedienen zonder dat je naar een aparte schakelaar hoeft te grijpen of de stroombron hoeft los te koppelen. Zet je Wallity aan en uit met een simpele aanraking, zodat je volledige controle hebt over de sfeer en ambiance van je ruimte.

Bekijk meer

Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 36 cm
Hoogte: 41 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting mond met tong - Wallity reeks - Oranje
Lengte: 50 cm
Hoogte: 25 cm
Breedte/diepte: 2 cm
LED Verlichting | Zwarte Voet | 60 LEDs | 375cm Snoer | 50x25cm | Geel
Lengte: 44 cm
Hoogte: 25 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting rock hand - Wallity reeks - Rood
Lengte: 62 cm
Hoogte: 37 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Good Vibes Only - Wallity reeks - Roze
Lengte: 45 cm
Hoogte: 28 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting vos - Wallity reeks - Wit/oranje
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Blessed - Wallity reeks - Blauw
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Blessed - Wallity reeks - Groen
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Blessed - Wallity reeks - Roze
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Blessed - Wallity reeks - Oranje
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Cheers - Wallity reeks - Blauw
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Cheers - Wallity reeks - Groen
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Cheers - Wallity reeks - Rood