Wallity Metalen Wanddecoratie - 100% Metaal, Zwart

Betaal in termijnen met Alma
Wallity is een stijlvolle 100% metalen decoratieve wandaccessoire in zwart. De dikte van 1 zorgt voor duurzaamheid en voegt een elegante touch toe aan elke ruimte. Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Merk Emob
SKU-Emob AG279ENZ1311
Kleur Zwart
Totaal Gewicht kg 0.241
Maak kennis met Wallity, het ultieme decoratieve metalen wandaccessoire dat je leefruimte omtovert tot een verbluffend meesterwerk. Gemaakt van 100% metaal en met een strakke zwarte kleur, voegt dit wandaccessoire een vleugje elegantie en raffinement toe aan elke kamer. Een van de belangrijkste kenmerken van Wallity is de uitzonderlijke kwaliteit. Deze wandaccessoire is gemaakt van hoogwaardig metaal en is niet alleen duurzaam, maar gaat ook lang mee. De dikte van 1 zorgt voor stevigheid, waardoor het bestand is tegen dagelijks gebruik zonder zijn schoonheid te verliezen. Of je nu een modern of traditioneel interieurontwerp hebt, Wallity past naadloos in elke stijl en verbetert de algehele esthetiek van je ruimte.De veelzijdigheid van Wallity is een ander opvallend kenmerk. In tegenstelling tot andere wandaccessoires kan Wallity op verschillende manieren worden gebruikt. Hang hem alleen op als een opvallend stuk of maak een prachtige collage door meerdere stukken met elkaar te combineren. Met zijn slanke en minimalistische ontwerp vult Wallity moeiteloos andere decorstukken aan, waardoor je een persoonlijke en unieke sfeer kunt creëren. Wallity is niet alleen een visueel aantrekkelijke toevoeging aan je interieur, maar biedt ook praktische voordelen. Dit metalen wandaccessoire werkt als een functioneel organisatiehulpmiddel en biedt een stijlvolle oplossing om je favoriete foto's, kunstwerken of memorabilia tentoon te stellen. Het gladde oppervlak van Wallity zorgt ervoor dat je items veilig en prominent worden weergegeven, zodat ze de aandacht krijgen die ze verdienen.Eenvoudige installatie is een ander voordeel van Wallity. Uitgerust met voorgeboorde gaten en complete bevestigingsmaterialen is het installeren van dit wandaccessoire een fluitje van een cent. Of je nu een doe-het-zelver bent of een drukke professional, je kunt Wallity moeiteloos installeren in een kwestie van minuten, waardoor je tijd en moeite bespaart.Verder is Wallity een milieuvriendelijke keuze. Gemaakt van metaal, een duurzaam en recyclebaar materiaal, kun je erop vertrouwen dat dit wandaccessoire niet schadelijk is voor het milieu. Door voor Wallity te kiezen, bevorder je een groenere levensstijl en draag je bij aan de vermindering van afval.Investeren in Wallity is een verstandige beslissing voor wie waarde hecht aan kwaliteit, stijl en functionaliteit. Verhoog uw leefruimte met deze decoratieve metalen wandaccessoire die karakter en charme toevoegt aan elke kamer. Met zijn uitzonderlijke vakmanschap, veelzijdige ontwerp en praktische voordelen is Wallity de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een opvallende en duurzame toevoeging aan zijn huis.

Bekijk meer

Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 90 cm
Hoogte: 47 cm
Breedte/diepte: 3 cm
Wallity Decoratief Hout Accessoire | 100% Metaal | Zwart Notenhout
Lengte: 90 cm
Hoogte: 1 cm
Breedte/diepte: 64 cm
Wanddecoratie ringen metaal goud
149,00
Lengte: 90 cm
Hoogte: 30 cm
Breedte/diepte: 3 cm
Shining LED Canvas | 100% Suede | 30x90cm | Veelkleurig
Lengte: 42 cm
Hoogte: 58 cm
Breedte/diepte: 3 cm
Wallity Decoratieve Houten Wandaccessoire-100% METAAL-Zwart Notenhout
Lengte: 72 cm
Hoogte: 58 cm
Breedte/diepte: 3 cm
Wallity Decoratief Hout Accessoire | 100% Metaal | Zwart Notenhout
Lengte: 68 cm
Hoogte: 34 cm
Breedte/diepte: 1 cm
Wallity - Stijlvolle metalen wandaccessoire | 100% metaal | Zwart
Lengte: 117 cm
Hoogte: 52 cm
Breedte/diepte: 5 cm
Wallity Decoratieve Metalen Wandaccessoire - 100% Metaal, Handgemaakt, Veelkleurig
Lengte: 46 cm
Hoogte: 56 cm
Breedte/diepte: 1 cm
Tanelorn Metalen Wandaccessoire | 100% Metaal | Zwart
Lengte: 50 cm
Hoogte: 38 cm
Breedte/diepte: 1 cm
Tanelorn Decoratieve Metalen Wandaccessoire | 100% Metaal | Zwart
Lengte: 45 cm
Hoogte: 44 cm
Breedte/diepte: 1 cm
Wallity Metalen Wanddecoratie | 100% Metaal | Zwart
Lengte: 70 cm
Hoogte: 39 cm
Breedte/diepte: 1 cm
Wallity Metalen Wandaccessoire | 100% Metaal | Dikte: 1 | Zwart
Lengte: 65 cm
Hoogte: 43 cm
Breedte/diepte: 1 cm
Wallity Metalen Wandaccessoire | 100% Metaal | Zwart