Wipstoeltje Baizy

Wipstoeltje uit PET vilt, geschikt voor baby's en kindjes tot 15 kg.

Aanbiedingsprijs € 127,20 Normale prijs € 159,00

1 - 2 dagen

Minder dan 3 op voorraad

Productinformatie

Baizy is niet zomaar een wipstoeltje zoals de andere. De meeste wipstoeltjes gaan maar mee tot je kindje 9 kg weegt, waardoor je baby er niet zo lang geniet van heeft. De Baizy wipstoel daarentegen is geschikt voor kinderen tot 15 kg, en kan dus gebruikt worden tot je kindje 3 jaar is!

Je kan dit wipstoeltje in 3 verschillende wipstanden of in 1 vaste stand zetten. Je zet het stoeltje in vaste stand door het frame vast te zetten. Dankzij de 3-puntsveiligheidsgordel zit je kindje veilig vast in z’n stoel. De ergonomische vorm garandeert bovendien een optimaal zitcomfort.

Een andere belangrijke troef van het Baizy wipstoeltje is z’n duurzaamheid. De stoel is gemaakt uit gerecycleerd PET vilt, dat op zijn beurt is gemaakt uit gebruikte petflessen. PET vilt is een zeer zacht materiaal, ideaal dus voor gevoelige babyhuidjes. Bovendien zorgt het materiaal voor voldoende luchtcirculatie, zodat je kindje steeds frisse lucht inademt wanneer hij slaapt. Het wipstoeltje voldoet aan de EN 12790:2009-norm.

Meer informatie
Merk Childhome
SKU-Emob CWBZYB
Materiaal Vilt
Stijl Modern
Kleur Grijs
Totaal Gewicht kg 4
Reviews
Merkeninformatie

Over Childhome

Childhome staat synoniem voor baby- en kinderartikelen van de hoogste kwaliteit. De collectie van Childhome omvat zowel klassieke als trendy meubelen en accessoires. Tijdens de productie wordt veel aandacht besteed aan milieuvriendelijke materialen. Zo wordt enkel hout van herbebossing gebruikt en worden alle schadelijke stoffen en chemicaliën geweerd uit het productieproces. Bovendien voldoen alle producten aan de strenge Europese kwaliteitsnormen. Want alleen het beste is goed genoeg voor jouw kleine schat!
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top