Bijzettafelsets

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Mooi en praktisch

Bijzettafeltjes zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit de woonkamer. Ze zijn niet alleen een mooie toevoeging aan je interieur, ze hebben ook een praktische functie. U kunt er makkelijk extra plaats mee creëren wanneer u bezoek ontvangt of u kunt er gewoon allerlei spullen op kwijt, zoals de tv-gids, afstandsbediening, drankjes…

Stijlvolle bijzettafelsets

Heeft u graag een woonkamer met meubels die volledig op elkaar afgestemd zijn? Dan hebben wij goed nieuws voor u! Emob heeft namelijk verschillende sets van meerdere bijzettafeltjes. Zo hoeft u niet meer te zoeken naar de perfect match, wij hebben het al voor u gedaan! De meeste van onze bijzettafelsets passen bovendien perfect in elkaar. Zo kunt u plaats besparen of kunt u ze makkelijk opbergen wanneer u ze even niet meer nodig heeft. De tafeltjes worden allemaal samen geleverd. U kunt ze makkelijk zelf installeren aan de hand van de montage-instructies of wij kunnen ze bij u thuis komen monteren!

Bijzettafeltjes voor elk interieur

Bij Emob kunt u rekenen op een ruime keuze aan meubels in alle stijlen, materialen en formaten. U vindt er ongetwijfeld een bijzettafelset die bij uw interieur past!

Zoekt u nog een nieuwe salontafel in dezelfde stijl? Bekijk dan zeker ook eens de collectie salontafels op onze site.