Eetkamer Sela Modern

per pagina

7 Artikelen

Lengte: 115 cm
Hoogte: 180 cm
Breedte/diepte: 39 cm
Vitrinekast Sela - grijze eik
399,00
Lengte: 211 cm
Hoogte: 90 cm
Breedte/diepte: 45 cm
Dressoir Sela 211cm - grijze eik
Lengte: 160 cm
Hoogte: 55 cm
Breedte/diepte: 45 cm
Tv-meubel Sela 160cm - grijze eik
269,00
Lengte: 120 cm
Hoogte: 40 cm
Breedte/diepte: 60 cm
Salontafel Sela 120x60 - grijze eik
Lengte: 190 cm
Hoogte: 76 cm
Breedte/diepte: 90 cm
Eettafel Sela 190x90 - grijze eik
295,00
Lengte: 170 cm
Hoogte: 76 cm
Breedte/diepte: 90 cm
Eettafel Sela 170x90 - grijze eik
Lengte: 55 cm
Hoogte: 55 cm
Breedte/diepte: 1 cm
Spiegel Sela 55x55
58,99

Eetkamer Sela Modern kopen?

Ben je op zoek naar Eetkamer Sela Modern? Dan slaag je gegarandeerd bij Emob, jouw online meubelwinkel. In ons enorme assortiment vind je meer dan 10.000 prachtige meubels en sfeervolle woondecoratie producten.

Jouw nieuwe favoriete product in de categorie Eetkamer Sela Modern wordt snel en voordelig verzonden. Veel van onze producten zijn direct leverbaar en worden snel geleverd. Bovendien profiteer je van 60 dagen retourrecht en 2 jaar garantie op alle meubels. Nieuw bij Emob en uniek in de branche is de mogelijkheid om gratis achteraf of in delen te betalen.

Heb je een vraag over onze producten of service? Neem gerust contact op. Onze deskundige medewerkers helpen je graag verder.


Moderne meubels | Strakke lijnen & Comfort

Op deze pagina vind je talloze meubels of woonaccessoires met een moderne stijl. De meubels in deze woonstijl hebben strakke lijnen, zijn luxe en elegant en zorgen voor het nodige comfort. De meubels zijn functioneel en vaak slim ontworpen voor extra comfort en voor eenvoudig onderhoud.

De moderne artikelen bestaan veelal uit niet opvallende kleuren, zoals zwart, wit, grijs en groen. Hoogglans meubels worden vaak gekozen door hun stralende en luxueuze uitstraling. Daarbij wordt hout het meest gebruikt, maar glas en metaal misstaan niet in een modern interieur. 

Voordelen

  • Ruime productkeuze: Door de immense populariteit bestaat ons aanbod uit een groot aantal moderne artikelen. De keuze is enorm!
  • Eenvoudig te combineren: Modern is eenvoudig te combineren met andere kleuren en stijlen. Zo wordt de combinatie met industrieel, Scandinavisch en ook landelijk regelmatig gemaakt.
  • Duurzaam en sterk: De meubelstukken gaan een zeer lange tijd mee door de stevige materialen die worden gebruikt.
  • Functionaliteit: De meubelstukken zijn ontworpen naar de wensen van deze tijd. Dit betekent dat de artikelen comfortabel, functioneel en veelzijdig moeten zijn.

Ontdek al onze moderne meubels

Ben je voornemens om meerdere meubels aan te schaffen? Bekijk dan zeker onderstaande categorieën voor meer inspiratie: