Niene Bijzettafel met melaminecoating | 18 mm dik | Wit licht mokka

Kleur
Minder dan 3 op voorraad
Betaal in termijnen met Alma
Bijzettafel Niene is een minimalistisch en duurzaam meubelstuk gemaakt van 100% gemelamineerd spaanplaat. Met een dikte van 18 mm en compacte afmetingen van 32 cm breed, 55 cm hoog en 32 cm diep. Verkrijgbaar in een stijlvolle kleurencombinatie van wit en licht mokka Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Opties Met opbergruimte
Aantal personen 1 persoon
Vorm Vierkant
Montage vereist Ja
Merk Emob
SKU-Emob AG855DTE2943
Kleur Wit, Taupe
Stijl Modern, Scandinavisch
Materiaal Melamine
Totaal Gewicht kg 9.14
De Niene bijzettafel is een stijlvolle en functionele toevoeging aan elke kamer. Deze bijzettafel is gemaakt van 100% gemelamineerd spaanplaat en biedt duurzaamheid en een lange levensduur. Met een dikte van 18 mm biedt het een stevig oppervlak voor het plaatsen van verschillende items.De compacte afmetingen van de Niene bijzettafel maken het perfect voor kamers met beperkte ruimte. Met een breedte van 32 cm, een hoogte van 55 cm en een diepte van 32 cm past hij perfect in kleine hoekjes of naast grotere meubelstukken.Een van de opvallende kenmerken van de Niene bijzettafel is zijn opvallende kleur. Ontworpen in een prachtige wit licht mokkatint, voegt het een vleugje elegantie toe aan elk interieur. De neutrale kleur maakt het ook gemakkelijk te integreren in een bestaande inrichting, waardoor het naadloos aansluit bij je huidige stijl.De melamine coating op het spaanplaat verhoogt de duurzaamheid van de tafel en maakt het bestand tegen krassen, vlekken en waterschade. Dit zorgt ervoor dat de Niene bijzettafel er na verloop van tijd onberispelijk blijft uitzien, zelfs bij dagelijks gebruik. Bovendien maakt de coating schoonmaken een fluitje van een cent, omdat gemorste vloeistoffen en vlekken moeiteloos weggeveegd kunnen worden.Functionaliteit is een ander belangrijk aspect van de Niene bijzettafel. Het bovenblad van de tafel biedt voldoende ruimte voor een lamp, boeken, afstandsbedieningen of decoratieve voorwerpen zoals vazen of fotolijstjes. Er is ook een onderste plank voor extra opberg- en organisatiemogelijkheden. Of je nu een plek nodig hebt voor je ochtendkoffie of je favoriete accessoires wilt uitstallen, met de Niene bijzettafel zit je goed.De montage van de Niene bijzettafel is snel en eenvoudig, dankzij de gedetailleerde instructies en meegeleverde hardware. Met slechts een paar eenvoudige stappen heb je een functionele en stijlvolle toevoeging aan je woonkamer, slaapkamer of kantoor.Concluderend is de Niene bijzettafel een veelzijdig en praktisch meubelstuk. De constructie van 100% gemelamineerd spaanplaat, de dikte van 18 mm en de compacte afmetingen zorgen voor duurzaamheid, stabiliteit en een ruimtebesparend ontwerp. De witte, licht mokkakleur versterkt de esthetiek van de tafel en zorgt ervoor dat hij in elk interieur past. Met zijn functionele eigenschappen en eenvoudige montage is de Niene bijzettafel een must-have voor diegenen die hun interieur willen opwaarderen en tegelijkertijd de functionaliteit willen maximaliseren.
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 60 cm
Hoogte: 60 cm
Breedte/diepte: 20 cm
Bijzettafel | 18mm Dik | 60x60x20 cm | Antraciet
Lengte: 45 cm
Hoogte: 2 cm
Breedte/diepte: 45 cm
Elegante Walnoot Nesting Table Set | 100% Melamine Gecoat | 3 Stuks
Lengte: 120 cm
Hoogte: 40 cm
Breedte/diepte: 72 cm
Set van 3 bijzettafels leo spiegel ijzer zilver
Lengte: 50 cm
Hoogte: 55 cm
Breedte/diepte: 50 cm
Ronde bijzettafel, gehard glas, robuust en stabiel
Lengte: 55 cm
Hoogte: 66 cm
Breedte/diepte: 35 cm
Rustiek bruin/zwarte bijzettafel - werken vanaf bank/bed plus eenvoudige installatie
Lengte: 60 cm
Hoogte: 60 cm
Breedte/diepte: 20 cm
Bijzettafel - 100% Gemelamineerd Eiken, 18mm Dikte
Lengte: 45 cm
Hoogte: 51 cm
Breedte/diepte: 45 cm
Bijzettafeltje met mandje Zoë ø45cm - roze/wit
Lengte: 30 cm
Hoogte: 85 cm
Breedte/diepte: 30 cm
Set van 2 bijzettafels vierkant metaal zwart
Lengte: 35 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 35 cm
Set sokkels Dice 2 stuks - 35x35x70 cm - travertin
Lengte: 36 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 36 cm
Madeira bijzettafelset - metalen frame, exotisch hout.
Lengte: 105 cm
Hoogte: 32 cm
Breedte/diepte: 55 cm
Paso' Decor Oude Eik Bijzettafel | H-H 46 x B-L 45 x D-P 45 cm
Lengte: 55 cm
Hoogte: 38 cm
Breedte/diepte: 55 cm
Achthoekig Bijzettafeltje Vardy 55x55cm - brons