Bartafel & keukeneiland Slam 116cm - eik/wit

Multifunctionele bartafel/keukeneilandje Slam, met tal van opbergmogelijkheden. Gemaakt uit spaanplaat in een decor van lichte Jackson eik en wit. 
€ 179,00

3 tot 4 weken

Lengte 116 cm
Breedte / Diepte 80 cm
Hoogte 90 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Dit meubel Slam is de perfecte oplossing voor wie in een beperkte ruimte toch een gezellig kook- en bareilandje met zitmogelijkheid wil creëren. Het meubel is uitgerust met 3 grote legplanken, waarop je eenvoudig en overzichtelijk je keukenmateriaal kan opbergen. Het onderstel is gemaakt uit een metaal dat tegelijk als licht en solide kan worden bestempeld. De hoogte van het gemelamineerde tafelblad bedraagt 90cm, waardoor je er gemakkelijk op kan werken. Het keukeneilandje, dat perfect dienst kan doen als bartafel, is gefabriceerd uit spaanplaat in een decor van Jackson Eik met een witte basis. Een topper voor een schappelijke prijs! 

Meer informatie
Vorm Rechthoek
Aantal personen 2 personen, 4 personen
Hout/look Eik
Afwerking Melamine
Merk Parisot
SKU-Emob PA803319
Stijl Modern
Kleur Wit
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 41.6
Reviews
Merkeninformatie

Over Parisot

Parisot is een toonaangevende fabrikant van zelfbouwmeubelen sinds 1936. Dankzij de meer dan 80 jaar ervaring van de firma, kun je telkens rekenen op de beste kwaliteit voor jouw meubelen. De meubelen van het merk zijn vervaardigd uit hoogwaardige spaanplaat en zijn 100% Frans. Parisot staat voor functionele meubelen die beantwoorden aan de noden van de hedendaagse consument. Met de meubelen van Parisot creëer je zonder twijfel een gezellige sfeer in huis!
Productvragen
Wat zijn de afmetingen van het pakket? Moet dit nog in elkaar gestoken worden? Ik zou dit graag weten omdat ik twijfel tussen leveren of afhalen. (Bartafel & keukeneiland Slam 116cm - eik/wit)

Dit artikel zit in 2 dozen en moet nog gemonteerd worden:

121x50x10 cm - 18 kg

126x81x5 cm - 24 kg

Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top