Boekenkast Larnaca - wit

Multi-inzetbare boekenkast Larnaca, gemaakt uit gefolieerde spaanplaat in pijnboomdecor en accenten in truffelkleur. De kast is uitgerust met 3 open vakken, een lade en een draaideur. 

€ 169,00

4 tot 5 weken

Lengte 43 cm
Breedte / Diepte 60 cm
Hoogte 201 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

De boekenkast Larnaca valt op door zijn duidelijk en elegant landhuisdesign. Het meubel is gefabriceerd in gefolieerde spaanplaat in pijnboomdecor en accenten in truffelkleur. De kast is ontzettend handig, want uitgerust met naast een draaideur en een lade ook drie open opbergvakken. Naast die functionele indeling laat het zachte houtdecor toe het meubel te gebruiken in zowel een kinderkamer, kantoor als in de woonkamer. 

Meer informatie
Type deur Draaideur
Samenstelling 1 deur, 1 lade
Opties Met lades
Merk Emob
SKU-Emob BGBB-35-262-B5
Kleur Wit
Stijl Landelijk
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 46
Reviews
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top