Kledingkast Larnaca 148cm met spiegel & 3 deuren - wit

Kledingkast met spiegel Larnaca, uitgerust met 3 deuren & 3 lades en gemaakt uit gefolieerde spaanplaat in pijnboomdecor en accenten in truffelkleur. 

€ 365,00

2 - 6 dagen

Minder dan 3 op voorraad
Lengte 148 cm
Breedte / Diepte 62 cm
Hoogte 201 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

De kledingkast Larnaca valt op door zijn duidelijk, elegant en symmetrisch landhuisdesign. De kast beschikt over drie deuren, waarvan eentje met spiegel, en drie lades onderin de kast. In de rechterdeur zijn 4 legplanken voorzien, links werd ook een legplank en een kledingstang geïntegreerd. Daardoor kan je zowel je favoriete jassen, kleding als schoenen eenvoudig opbergen. Deze kast past in een jonge kinder- of adolescentenkamer. 
Meer informatie
Type deur Draaideur
Samenstelling 3 deuren, 3 lades
Opties Met lades
SKU-Emob BGBB-58-262-B5
Merk Emob
Stijl Landelijk
Materiaal Spaanplaat
Kleur Wit
Totaal Gewicht kg 135
Reviews
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top