Bureau Dean 120cm industrieel - kastanje

Bureau Dean met open opbergvak en kastje met deur en legplank. Gemaakt van spaanplaat met imitatieprint van kastanjehout en zwarte accenten.

€ 199,00

6 tot 8 weken

Lengte 56 cm
Breedte / Diepte 120 cm
Hoogte 75 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Ga voor een kinderkamer die verrast dankzij de meubelen van collectie Dean. Alle meubelen zijn gemaakt van spaanplaat met een papieren imitatieprint van kastanjehout en effen zwarte accenten.

Dit bureau biedt jouw kind een plekje waar hij ongestuurd kan studeren. Het bureau bestaat uit een ruim werkblad, een open opbergvak en een kastje met deur en legplank. Kies samen met je zoon of dochter een bijpassende bureaustoel uit op onze site en maak dit bureau compleet!

Meer informatie
Samenstelling 1 deur
Hoogte bureaublad 75
SKU-Emob GTG72150
Merk Gami
Kleur Bruin, Zwart
Materiaal Spaanplaat
Stijl Modern
Totaal Gewicht kg 31.5
Reviews
Merkeninformatie

Over Gami

Het Franse merk Gami werd in 1960 opgericht door Patrice Gautier en zijn vrouw Annick en is sindsdien één van de Europese marktleiders in de meubelbranche. Het merk werd over de jaren heen vooral bekend door zijn kwaliteit en creativiteit. Gami heeft namelijk al sinds het begin zijn eigen designstudio en –team die er elke dag opnieuw voor zorgen dat jij kan thuiskomen in een interieur dat aan al jouw wensen voldoet, zowel qua smaak, stijl als budget. Neem een kijkje naar onze selectie en laat je omverblazen door al dat moois!
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top