Kledingkast Dean met 2 deuren en spiegel

2-deurskledingkast Dean met spiegel, kledingroede en 6 legplanken. Gemaakt van spaanplaat met een papieren imitatieprint van kastanjehout en effen zwarte accenten.

€ 499,00

2 - 6 dagen

Minder dan 3 op voorraad
Lengte 61 cm
Breedte / Diepte 130 cm
Hoogte 200 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Ga voor een kinderkamer die verrast dankzij de meubelen van collectie Dean. Alle meubelen zijn gemaakt van spaanplaat met een papieren imitatieprint van kastanjehout en effen zwarte accenten.

Geen slaapkamer is compleet zonder kledingkast. Dit model met 2 draaideuren biedt je dankzij haar breedte van 130 cm voldoende ruimte om alle kleren van je zoon of dochter weg te hangen. De ene helft is voorzien van een kledingroede en 2 legplanken, de andere helft is uitgerust met 4 legplanken. In het midden beschik je over een lange smalle spiegel waarin je jouw volledige outfit kan bekijken.

Meer informatie
Type deur Draaideur
Samenstelling 2 deuren
Opties Met spiegel
SKU-Emob GTG72180
Merk Gami
Stijl Modern
Materiaal Spaanplaat
Kleur Bruin, Zwart
Totaal Gewicht kg 112.5
Reviews
Merkeninformatie

Over Gami

Het Franse merk Gami werd in 1960 opgericht door Patrice Gautier en zijn vrouw Annick en is sindsdien één van de Europese marktleiders in de meubelbranche. Het merk werd over de jaren heen vooral bekend door zijn kwaliteit en creativiteit. Gami heeft namelijk al sinds het begin zijn eigen designstudio en –team die er elke dag opnieuw voor zorgen dat jij kan thuiskomen in een interieur dat aan al jouw wensen voldoet, zowel qua smaak, stijl als budget. Neem een kijkje naar onze selectie en laat je omverblazen door al dat moois!
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top