Commode Dean

€ 239,00

6 tot 8 weken

Commode Dean met 2 laden, deur met legplank en open opbergvak. Gemaakt van spaanplaat met imitatieprint van kastanjehout en zwarte accenten.

Productinformatie

Ga voor een kinderkamer die verrast dankzij de meubelen van collectie Dean. Alle meubelen zijn gemaakt van spaanplaat met een papieren imitatieprint van kastanjehout en effen zwarte accenten.

Deze commode verschilt van alle andere commodes door haar bijzondere indeling. Ze bestaat niet alleen uit 2 laden, maar ook uit een open opbergvak en een draaideur. De ruimte achter de deur wordt met een legplank in tweeën gedeeld.

Meer informatie
Type deur Draaideur
Samenstelling 1 deur, 2 lades
SKU-Emob GTG72160
Merk Gami
Kleur Bruin, Zwart
Stijl Modern
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 32.4
Reviews
Merkeninformatie

Over Gami

Het Franse merk Gami werd in 1960 opgericht door Patrice Gautier en zijn vrouw Annick en is sindsdien één van de Europese marktleiders in de meubelbranche. Het merk werd over de jaren heen vooral bekend door zijn kwaliteit en creativiteit. Gami heeft namelijk al sinds het begin zijn eigen designstudio en –team die er elke dag opnieuw voor zorgen dat jij kan thuiskomen in een interieur dat aan al jouw wensen voldoet, zowel qua smaak, stijl als budget. Neem een kijkje naar onze selectie en laat je omverblazen door al dat moois!
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top