Commode Morris 4 lades - gebleekte helvezia eik

Commode Morris met 4 laden, gemaakt van spaanplaat met imitatieprint van gebleekte helvezia eik.

€ 449,00

3 tot 4 weken

Lengte 49 cm
Breedte / Diepte 102 cm
Hoogte 93 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Investeer in een kinderkamer waarin je kind zijn volledige jeugd kan slapen, zoals kinderkamer Morris. De meubelen van deze collectie hebben een tijdloos design en gaan daardoor jarenlang mee. Ze zijn gemaakt van spaanplaat met een papieren imitatieprint van gebleekte helvezia eik.
Commode Morris beschikt over 4 laden waarin je heel wat kledij van je zoon of dochter kwijt kan. En met enkele goed gekozen accessoires bovenop de commode kleed je de kinderkamer extra aan. Denk maar aan enkele kleurrijke mandjes of een mooie fotokader waarin je jouw leukste fotoherinnering bewaart.
Meer informatie
Hout/look Eik
Samenstelling 4 lades
Merk Gami
SKU-Emob GTG87164
Kleur Beige
Stijl Modern
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 41.4
Reviews
Merkeninformatie

Over Gami

Het Franse merk Gami werd in 1960 opgericht door Patrice Gautier en zijn vrouw Annick en is sindsdien één van de Europese marktleiders in de meubelbranche. Het merk werd over de jaren heen vooral bekend door zijn kwaliteit en creativiteit. Gami heeft namelijk al sinds het begin zijn eigen designstudio en –team die er elke dag opnieuw voor zorgen dat jij kan thuiskomen in een interieur dat aan al jouw wensen voldoet, zowel qua smaak, stijl als budget. Neem een kijkje naar onze selectie en laat je omverblazen door al dat moois!
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top