Garderobekast Frodo met 2 deuren - eik

Frodo Garderobekast met 2 deuren, gemaakt uit spaanplaat in eikdecor. Meubel afgewerkt met een laagje melamine. 
€ 229,00

3 tot 4 weken

Lengte 59 cm
Breedte / Diepte 34 cm
Hoogte 199 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

De Frodo-collectie van de Duitse meubelfabrikant Germania geeft een gezellige, warme uitstraling aan je inkomhal in eikdecor. Heldere vormen, discrete metalen handgrepen en een fijne parelstructuur geven de houten aanblik extra cachet. De net geen twee meter hoge kast is voorzien van twee draaideuren, waarachter zich vijf legplanken bevinden. Daarvan zijn er vier verstelbaar. Aan de vaste legplank is een uittrekbare kledingroede bevestigd, die gemakkelijk kan gebruikt worden om jassen en mantels op te bergen. 

De stevige en kwaliteitsvolle ABS-randen en de coating in melaminehars maken het meubel volledig af. Krassen en vocht zijn daardoor uit den boze! 

Ontdek alle meubels van deze en andere Germania-reeksen op onze website! 

Meer informatie
Type deur Draaideur
Hout/look Eik
Samenstelling 2 deuren
Afwerking Melamine
Merk Germania
SKU-Emob GM2796-243
Kleur Bruin
Stijl Landelijk
Materiaal Melamine, Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 43.1
Reviews
Merkeninformatie

Over Germania

De fabrikant die ooit begon met enkel schoenenkasten, biedt anno 2021 zowat het hele spectrum aan meubels aan. De rode draad doorheen de collectie van Germania is dat ze tegelijkertijd gaan voor flexibel en efficiënt gebruik van ruimte zonder daarbij aan kwaliteit en stijl in te boeten. Bekijk het aanbod en je zult begrijpen wat hiermee wordt bedoeld. Elk van de unieke en stijlvolle meubels is prijs-kwaliteit een absolute aanrader. Zowel in moderne, eerder landelijke als Scandinavische stijl biedt Emob van het merk Germania heel wat moois aan. 
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top