Locelso vestiaire | 100% Melamine Gecoat | Metalen Frame

Betaal in termijnen met Alma
De Locelso vestiaire is een duurzaam en stijlvol meubel gemaakt van 18 mm gemelamineerd spaanplaat, met een metalen frame en een afmeting van 90 cm breed, 180 cm hoog en 34 cm diep. Verkrijgbaar in Atlantic Pine kleur Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Merk Emob
SKU-Emob AG956LCS2814
Kleur Bruin
Materiaal Melamine, Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 71.8
Maak kennis met de Locelso halstandaard, een slanke en functionele aanvulling voor elke hal of entree. Deze halstandaard is gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit en is ontworpen om je interieur een extra dimensie te geven, terwijl er voldoende opbergruimte is voor al je spullen.Een van de belangrijkste kenmerken van de Locelso halstandaard is de constructie van 100% gemelamineerd spaanplaat. Dit garandeert de duurzaamheid en lange levensduur van de standaard, waardoor het een betrouwbaar meubelstuk is dat bestand is tegen dagelijks gebruik. De dikte van 18 mm draagt bij aan de stevigheid, zodat je er al je benodigdheden op kwijt kunt zonder dat je je zorgen hoeft te maken over wiebelen of instabiliteit. Het metalen frame van de Locelso halstandaard voegt een industrieel tintje toe, waardoor hij er modern en stijlvol uitziet. De combinatie van het metalen frame en de Atlantic Pine kleur brengt een eigentijds designelement in je ruimte en past moeiteloos bij verschillende inrichtingsstijlen.Met een breedte van 90 cm, een hoogte van 180 cm en een diepte van 34 cm biedt de Locelso kapstok royale afmetingen voor al je opbergbehoeften. Uitgerust met een ruim bovenblad kun je je favoriete decorstukken laten zien of het gebruiken als extra ruimte voor displaydoeleinden. De meerdere planken en vakken bieden voldoende ruimte voor het opbergen van schoenen, tassen, hoeden en andere accessoires, zodat je de gang georganiseerd en opgeruimd kunt houden.Naast de enorme opslagcapaciteit biedt de Locelso halstandaard ook gemak. De open schappen zorgen voor gemakkelijke toegang en zichtbaarheid van je spullen, zodat je snel kunt vinden wat je nodig hebt. De stevige constructie garandeert dat de standaard bestand is tegen zware opslag zonder dat dit ten koste gaat van de functionaliteit of esthetische uitstraling. Bovendien is de Locelso halstandaard eenvoudig in elkaar te zetten, met een gebruiksvriendelijke handleiding die je het gedoe van het in elkaar zetten uit handen neemt. De hoogwaardige materialen en het zorgvuldige vakmanschap zorgen ervoor dat het montageproces naadloos verloopt, met alle benodigde hardware inbegrepen voor je gemak.Investeren in de Locelso Halstandaard zal de algehele functionaliteit en stijl van je hal of entree verbeteren. De robuuste constructie, ruime opbergmogelijkheden en het moderne ontwerp maken het de perfecte oplossing voor het organiseren van je spullen en voegen tegelijkertijd een vleugje elegantie toe aan je ruimte.Upgrade je interieur vandaag nog met de Locelso halstandaard - de perfecte balans tussen functionaliteit, duurzaamheid en stijl.
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 140 cm
Hoogte: 181 cm
Breedte/diepte: 36 cm
Vestiaire Killian 140cm - grenen/wit
459,00
Lengte: 140 cm
Hoogte: 181 cm
Breedte/diepte: 36 cm
Vestiaire Killian 140cm - grenen/antraciet
Lengte: 113 cm
Hoogte: 179 cm
Breedte/diepte: 37 cm
Elegante kapstok met opbergruimte | Atlantic Pine Antraciet
Lengte: 109 cm
Hoogte: 182 cm
Breedte/diepte: 39 cm
Garderobe Ghislain 1 deur & 1 lade - Japanse eik/wit
Lengte: 77 cm
Hoogte: 165 cm
Breedte/diepte: 37 cm
Kledingrek Dover - zwart/wilde eik
Lengte: 80 cm
Hoogte: 42 cm
Breedte/diepte: 35 cm
Vestiaire Misha-eik/zwart
169,00
Lengte: 60 cm
Hoogte: 197 cm
Breedte/diepte: 40 cm
Kledingkast Nuro 60cm 2 deuren - hoogglans wit
Lengte: 100 cm
Hoogte: 180 cm
Breedte/diepte: 25 cm
Vestiaire Rudolf (kapstok, spiegel & schoenenkast) - beton/wit
Lengte: 100 cm
Hoogte: 184 cm
Breedte/diepte: 40 cm
Vestiaire Bill 12 haken & schoenenbank - rustiek bruin/zwart
Lengte: 147 cm
Hoogte: 179 cm
Breedte/diepte: 37 cm
Elegante en ruimtebesparende vestiaire | Melamine coating | Atlantic Pine Antraciet
Lengte: 120 cm
Hoogte: 78 cm
Breedte/diepte: 40 cm
Vestiaire | 100% Melamine coating | Antraciet Eik
Lengte: 120 cm
Hoogte: 45 cm
Breedte/diepte: 40 cm
Wren vestiaire | 100% Melamine Gecoat | Wit Walnoot