Meegroeibedden

Op zoek naar een kinderbed waarvan je de lengte kan aanpassen? Bekijk dan snel onze scherp geprijsde meegroeibedden!

Asc

2 producten

 1. Topper Meegroeibed Jumper - wit
  Meegroeibed Jumper - wit

  1 tot 6 dagen

  € 189,00
 2. Meegroeibed Jumper - taupe
  Meegroeibed Jumper - taupe

  1 tot 6 dagen

  € 199,00
Asc

2 producten

De voordelen van een meegroeibed

Het kopen van een meegroeibed voor de slaapkamer van je peuter, kleuter of kind heeft verschillende voordelen. Een meegroeibed groeit met je kindje mee, aangezien dit type bed in lengte aanpasbaar is. Daarom is het kopen van een meegroeibed een slimme investering waarmee je veel geld kan besparen. Door het neutrale uiterlijk zijn deze bedden geschikt voor zowel jongens als meisjes.

Voor peuter tot tiener

Onze meegroeibedden kunnen in 3 verschillende lengtes worden aangepast. In de stand van 147 x 102 cm is het bed perfect geschikt als peuterbed. Afhankelijk van hoe snel je kindje groeit kan het bed worden aangepast naar een lengte van 167 cm. Is jouw kind klaar voor een regulier eenpersoons kinderbed? Dan schuif je het bed eenvoudig uit tot een lengte van 207 cm. Door deze verschillende lengtes zijn onze meegroeibedden geschikt voor de levensfase van peuter tot en met tiener.

Lattenbodem en matras

Hoe zit het met de lattenbodem en het matras? Kunnen deze meegroeien? Zeker! Onze meegroeibedden worden geleverd inclusief een handige lattenbodem die in lengte aanpasbaar is. Bovendien verkopen wij verschillende scherp geprijsde matrassen die in lengte aangepast kunnen worden.

Vandaag besteld? Snel geleverd!

Bij Emob profiteer je altijd van een zeer snelle levering. Bovendien hebben al onze kinderbedden 2 jaar fabrieksgarantie en heb je recht op 60 dagen retour. Kortom, waar wacht je nog op?

To Top