Kinderhoofdkussens

Sorteer op
Asc

13 producten

Sorteer op
Asc

13 producten

Kinderkussen kopen?

Een goede nachtrust begint met een kwalitatief kinderbed. Maar een goed matras en een comfortabel kinder hoofdkussen zijn minstens net zo belangrijk! Een kinderkussen is zachter en dunner dan een standaard hoofdkussen. Dit om het nekje niet te belasten en te zorgen dat jouw kindje lekker kan slapen. In ons assortiment vind je gegarandeerd een fijn kinderhoofdkussen.

Kinderkussen, vanaf welke leeftijd?

Een goed kinderkussen draagt bij aan een correcte slaaphouding en kan rug- en nekklachten voorkomen. Over het algemeen worden hoofdkussens afgeraden bij kinderen jonger dan twee jaar. Vaak zijn er signalen waarneembaar dat je kindje een hoofdkussen nodig heeft. Bijvoorbeeld wanneer je kindje een knuffel, een arm of het deken onder het hoofdje legt.

Wanneer jouw kindje er klaar voor is, kan je beginnen met een speciaal peuterkussen. Zo is het hoofdkussen Starter speciaal voor peuters ontwikkeld. De tijk van dit kussen is vervaardigd uit polyester katoen met 3D ventilatie. Hierdoor kan je kind dwars doorheen de tijk ademen. Dit zorgt voor een veilige en comfortabele nachtrust.

Soorten kinder hoofdkussens

Of je kind nu een rug-, buik- of zijslaper is, hier vind je altijd een geschikt kinderkussen. Onze kinderkussens zijn beschikbaar in verschillende afmetingen, zoals 55x55cm, 50x60cm en 60x60cm. Veel van onze kussens voor kinderen zijn gemaakt van anti bacteriële materialen. Bovendien kunnen veel kussens eenvoudig in de wasmachine gewassen worden. Bij ons vind je kussens met verschillende vullingen, zoals dons, veertjes, vezelbolletjes, microvezel, polyester en meer.

We hebben zelfs meegroeikussens! Die bestaan uit een basiskussen met daarin een extra binnenkussen waarmee je het later kunt opvullen.

Beddengoed en meer!

Ben je ook nog op zoek naar ander bedtextiel voor kinderen? Dan ben je hier aan het goede adres! Naast kinderhoofdkussens vind je in onze shop een ruime collectie kinderdekbedovertrekken, -dekbedden, -hoeslakens en -matrasbeschermers.

 

To Top