Kledingkast Morgane 199cm met 4 deuren & spiegel - wit

Witte 4-deurskledingkast van de Morgane-collectie, gemaakt van spaanplaat. Beschikt over 2 spiegels, 2 kledingroedes, 2 grote legplanken en 2 laden.

€ 659,00

3 tot 4 weken

Lengte 199 cm
Breedte / Diepte 53 cm
Hoogte 202 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

De Morgane-collectie overtuigt iedereen dankzij haar charmante, landelijke uitstraling. Haar witte kleur zorgt voor een fris accent in je slaapkamer terwijl het rustgevende karakter van deze collectie bewaard wordt. Alle meubelen zijn gemaakt van spaanplaat.


Deze 4-deurskledingkast heeft een symmetrische indeling: achter beide dubbele deuren beschik je over een kledingroede en een grote legplank. De 2 middelste deuren zijn voorzien van een lange spiegel. Onderaan beschik je dan nog over 2 laden. De handgrepen van deze kast zijn gemaakt van gepatineerd staal.

Meer informatie
Type deur Draaideur, Spiegeldeur
Samenstelling 2 lades, 4 deuren
Opties Met spiegel
SKU-Emob PA3540A4PT
Merk Parisot
Stijl Landelijk
Materiaal Spaanplaat
Kleur Wit
Totaal Gewicht kg 129
Reviews
Merkeninformatie

Over Parisot

Parisot is een toonaangevende fabrikant van zelfbouwmeubelen sinds 1936. Dankzij de meer dan 80 jaar ervaring van de firma, kun je telkens rekenen op de beste kwaliteit voor jouw meubelen. De meubelen van het merk zijn vervaardigd uit hoogwaardige spaanplaat en zijn 100% Frans. Parisot staat voor functionele meubelen die beantwoorden aan de noden van de hedendaagse consument. Met de meubelen van Parisot creëer je zonder twijfel een gezellige sfeer in huis!
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top