Kledingkast Smoozy 2 deuren

€ 209,00

2 - 6 dagen

Minder dan 3 op voorraad

Kledingkast met 2 deuren Smoozy uit spaanplaat, omvat 2 kledingroedes en 3 legplanken. De randen zijn blauw aan de ene kant en roze aan de andere kant. 

Lengte 90 cm
Breedte / Diepte 51 cm
Hoogte 182 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Deze kledingkast met twee deuren van de Smoozy kamer is wit met blauwe of roze accenten. De 2 deuren zijn voorzien van gaatjes om ze te openen en sluiten. Uit spaanplaat vervaardigd in een wit decor.

Links vind je 2 kledingroedes en een bodemplank. Rechts zijn er 3 legplanken en een bodemplank. Koop nu deze kleerkast aan bij Emob en vervolledig jouw Smoozy kinderkamer. Tijdens de montage kan je kiezen of je de roze accenten of de blauwe accenten wenst. Deze kast is dus geschikt voor zowel jongens als meisjes. 

Meer informatie
Samenstelling 2 deuren
Type deur Draaideur
SKU-Emob PA2223A2PR
Merk Parisot
Materiaal Spaanplaat
Kleur Wit
Stijl Modern
Totaal Gewicht kg 63
Reviews
Merkeninformatie

Over Parisot

Parisot is een toonaangevende fabrikant van zelfbouwmeubelen sinds 1936. Dankzij de meer dan 80 jaar ervaring van de firma, kun je telkens rekenen op de beste kwaliteit voor jouw meubelen. De meubelen van het merk zijn vervaardigd uit hoogwaardige spaanplaat en zijn 100% Frans. Parisot staat voor functionele meubelen die beantwoorden aan de noden van de hedendaagse consument. Met de meubelen van Parisot creëer je zonder twijfel een gezellige sfeer in huis!
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top