Kledingkast Storck 151cm 3 deuren & 2 lades & spiegel - artisan eik/wit

Kledingkast Storck met 3 deuren, waarvan eentje met spiegel, en 2 schuiflades. De kast is gemaakt uit spaanplaat in artisan eikdecor, met witte fronten en handgrepen in kunststof. 
€ 359,00

4 tot 5 weken

Lengte 151 cm
Breedte / Diepte 55 cm
Hoogte 198 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Met deze kledingkast Storck van Emob heb je alles wat je nodig hebt om je geliefkoosde kledij en accessoires netjes op te bergen. Daarbovenop kan je ook meteen je outfit checken in de spiegeldeur in het midden van de kast. Handig, toch! 

Het meubel is gemaakt uit spaanplaat, met een frame in artisan eikdecor en witte kastdeuren en lichtgrijze kunstofhandgrepen die daar prachtig mee samengaan. De kast ziet er van buitenaf symmetrisch uit, maar is aan de binnenkant enigszins anders ingedeeld. Aan de linkerkant heb je drie evenwaardige legplanken, in het midden heb je boven de twee schuiflades plaats om bijvoorbeeld een paar schoenen te plaatsen. Voorts is er achter de middelste en rechtse deur een ruime kledingroede voorzien, met daarboven een even brede legplank. Een ideale kast voor de twijfelaar in elk van ons! 

Meer informatie
Type deur Draaideur
Hout/look Eik
Samenstelling 2 lades, 3 deuren
Opties Met spiegel, Met lades
Merk Emob
SKU-Emob BGPP-58-732-T2
Kleur Wit, Bruin
Stijl Modern
Materiaal Spiegel, Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 122
Reviews
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top