Ladekast Stanno 66cm met 6 lades - beton/wit

Ladekast Stanno, gemaakt uit spaanplaat in betondecor. De 6 lades zijn wit, elk voorzien van een handgreep in kunststof. 

€ 139,00

2 - 6 dagen

Minder dan 3 op voorraad
Lengte 66 cm
Breedte / Diepte 37 cm
Hoogte 102 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Deze industrieel-moderne ladekast oogt mooi, maar is ook uiterst praktisch. De handige afmetingen 66 x 102 cm zorgen ervoor dat het meubel zowel in je woon- als slaapkamer een prominente plek kan innemen. De lades bieden plaats aan tal van kleinere accessoires en documenten. Het meubel is gefabriceerd uit spaanplaat in betondecor, met zes lades in een glanzende witte kleur. De handgrepen in kunststof liggen goed in de hand. Een ideaal meubel voor een uitstekende prijs!

Meer informatie
Merk Emob
SKU-Emob BGBC-36680D5N
Kleur Wit, Grijs
Stijl Industrieel, Modern
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 36
Reviews
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top