Kledingkast Fabric 2 deuren

Kledingkast Fabric met kledingroede en 3 legplanken. Gemaakt uit spaanplaat met bruin/grijs decor.

€ 219,00

2 - 6 dagen

Minder dan 3 op voorraad
Lengte 101 cm
Breedte / Diepte 51 cm
Hoogte 182 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Het trendy design van deze kledingkast in spaanplaat zal meteen de aandacht trekken. Zo is de rechtse deur smaller en grijs van kleur. Achter deze deur zijn er 3 legplanken voorzien die je in de hoogte kan verstellen. Daaronder is er een open opbergvak.

Aan de linkerkant heb je een brede, lichtbruine deur met daarboven een open opbergvak. De linkerdeur herbergt een kledingroede en bodemplank. De zijkanten van deze kast zijn bruin van kleur.

De hippe bruine/grijze meubelen in spaanplaat uit de Fabric collectie hebben allemaal industriële accenten. Zeker en vast een geslaagde mix! Ontdek meteen de volledige kinderkamer.

Meer informatie
Type deur Draaideur
Samenstelling 2 deuren
Merk Parisot
SKU-Emob PA2311AR2P
Kleur Bruin
Stijl Modern
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 65
Reviews
Merkeninformatie

Over Parisot

Parisot is een toonaangevende fabrikant van zelfbouwmeubelen sinds 1936. Dankzij de meer dan 80 jaar ervaring van de firma, kun je telkens rekenen op de beste kwaliteit voor jouw meubelen. De meubelen van het merk zijn vervaardigd uit hoogwaardige spaanplaat en zijn 100% Frans. Parisot staat voor functionele meubelen die beantwoorden aan de noden van de hedendaagse consument. Met de meubelen van Parisot creëer je zonder twijfel een gezellige sfeer in huis!
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top