RoomMates muurstickers - Tak met letters

Muurstickers "Tak met letters" voor de kinderkamer, omvat 97 stickers.

Aanbiedingsprijs € 27,96 Normale prijs € 34,95

1 - 2 dagen

Minder dan 3 op voorraad

Productinformatie

Breek de eentonigheid van jouw muur met deze kleurrijke tak met lieve uilen. Deze stickers kan je op elke vlakke ondergrond plaatsen en steeds opnieuw van plaats veranderen. Om dit ontwerp te bekomen, dien je eerst de takken, uilen, bloemen en  blaadjes aan te brengen. Daarna kan je met de verschillende letters de naam van jouw kind vormen.

Met deze herbruikbare stickers van RoomMates kan je iedere kamer in een oogwenk omtoveren. De perfecte manier om jouw baby- of kinderkamer op te fleuren! RoomMates muurstickers worden vervaardigd van een hoogwaardig dun en flexibel vinyl. Ze zijn toepasbaar op tal van verschillende ondergronden zoals geverfde muren, meubelen, accessoires, laptop – covers, tegels, ramen, spiegels etc. Je kan de decoratie weer tijdelijk opbergen, door deze terug op het basisblad te plaatsen. Klaar voor hergebruik wanneer je maar wil. Breng de decoratie aan zoals afgebeeld of ga aan de slag met een eigen creatie!

Voordelen:

  • Eenvoudig aan te brengen.
  • Dankzij de unieke kleeftechniek zijn deze zelfklevende decoraties steeds verwijderbaar en verplaatsbaar, zonder de ondergrond te beschadigen en zonder plakresten.
  • Het assortiment is geschikt voor elke leeftijdscategorie.
  • Geschikt voor vrijwel iedere gladde en vetvrije ondergrond. Houd er wel rekening mee dat deze stickers niet geschikt zijn voor onlangs geschilderde muren, de standaard uithardingtijd hiervoor is ongeveer 3 weken.
De snelste, voordeligste en gemakkelijkste oplossing voor een metamorfose van jouw kinderkamer!

 

Meer informatie
Merk RoomMates
SKU-Emob RMK2079GM
Materiaal Vinyl
Stijl Modern
Totaal Gewicht kg 0.2
Reviews
Merkeninformatie

Over RoomMates

RoomMates is een gevestigde waarde op het gebied van muurdecoratie voor baby- en kinderkamers. Alle muurstickers zijn verkrijgbaar voor een zachte prijs, zijn gemakkelijk aan te brengen en even gemakkelijk opnieuw te verwijderen. Ideaal om de kinderkamer van een nieuwe look te voorzien zonder grote uitgaven!
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
Alternatieven
Poef Ireen
Poef Ireen
Aanbiedingsprijs € 52,00 Normale prijs € 65,00
Canvas Stad 60x90cm
Canvas Stad 60x90cm
Aanbiedingsprijs € 19,71 Normale prijs € 25,00
Klok - Elephant
Klok - Elephant
Aanbiedingsprijs € 15,00 Normale prijs € 29,00
Set van 2 stoelen Toulouse
Set van 2 stoelen Toulouse
Aanbiedingsprijs € 52,00 Normale prijs € 65,00
To Top