Tafel met opbergruimte Bosy 80x120 - blonde eik

€ 199,00

3 - 4 weken

Rechthoekige tafel Bosy met geïntegreerde kast in tafelpoot. Gemaakt van spaanplaat met imitatieprint van blonde eik.

Lengte 80 cm
Breedte / Diepte 120 cm
Hoogte 76 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Maak van jouw woon- en eetkamer een gezellige plek met de meubelen van collectie Bosy. Alle meubelen zijn gemaakt van spaanplaat met een imitatieprint van blond eikenhout.

Deze tafel is geschikt voor 4 personen en beschikt over een kastje met een legplank, waarin je servies, glazen, flessen... kwijt kunt. Het blad van de tafel is afgewerkt met een UV-bestendige laklaag van polyester.

Kies uit ons uitgebreide gamma bijpassende stoelen uit en bestel jouw nieuwe eetplaats heel eenvoudig in slechts enkele klikken!

Meer informatie
Aantal personen 4
Hout/look Wilde Eik
Vorm Rechthoek
SKU-Emob GTJ94080
Merk Gami
Stijl Modern
Kleur Bruin
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 33.7
Merkeninformatie

Over Gami

Het Franse merk Gami werd in 1960 opgericht door Patrice Gautier en zijn vrouw Annick en is sindsdien één van de Europese marktleiders in de meubelbranche. Het merk werd over de jaren heen vooral bekend door zijn kwaliteit en creativiteit. Gami heeft namelijk al sinds het begin zijn eigen designstudio en –team die er elke dag opnieuw voor zorgen dat jij kan thuiskomen in een interieur dat aan al jouw wensen voldoet, zowel qua smaak, stijl als budget. Neem een kijkje naar onze selectie en laat je omverblazen door al dat moois!
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top