Tv-meubel Jiro 165cm - walnoot/antraciet

€ 159,00

2 - 6 dagen

Minder dan 3 op voorraad
Tv-meubel Jiro in walnootdecor, met antracietkleurige opklapdeur en metalen pootjes.

Productinformatie

De Jiro-collectie omvat woonkamermeubelen met een vintage karakter, vervaardigd uit spaanplaat met een melamine-afwerking.

Dit Jiro tv-meubel heeft een walnootdecor, een antracietkleurige opklapdeur en leuke, metalen pootjes. Het kastje bestaat uit 3 vakken waarvan twee vakken gesloten kunnen worden met de deur. Het open vak is uitgerust met een verstelbare legplank. Achteraan de kast is er ook een opening voor kabelaansluiting.

Meer informatie
Hout/look Walnoot
Afwerking Melamine
Samenstelling 1 deur
Type deur Opklapdeur
Merk TemaHome
SKU-Emob SY3370A0942A01
Kleur Bruin, Antraciet
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 28.1
Reviews
Merkeninformatie

Over TemaHome

Het Portugese merk TemaHome heeft meer dan 30 jaar ervaring in de meubelindustrie. In 1981 werd het opgericht als “Norema Portuguesa”, een fusie van het Noorse Norema en het Portugese Godinho. Het doel was de geavanceerde technologie van Noorwegen te combineren met de Portugese efficiëntie en meubels tegen redelijke kosten te produceren. Na verschillende eigenaars en benamingen te hebben, werd het in 2008 het huidige TemaHome. Tegenwoordig produceert TemaHome een collectie eigentijdse meubels en decoratieve accenten waarbij de combinatie van een origineel en praktisch design centraal staat.
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top