Vella Commode | 100% Gemelamineerd Spaanplaathout van 18 mm dik | Bevestigbaar aan de muur | Kleur: Atlantic Pine

Kleur
Betaal in termijnen met Alma
Vella Commode: Met 100% gemelamineerde spaanplaat, PVC-randafwerking, MDF-handgrepen, kunststoffen poten en ruime legplanken. Kan aan de muur worden bevestigd. Kleur: Atlantic Pine. Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Opties Met lades, Met opbergruimte
Vorm Rechthoek
Samenstelling 3 lades
Aantal haken Geen
Merk Emob
SKU-Emob AG869VEL3482
Kleur Bruin
Stijl Klassiek
Materiaal Melamine
Totaal Gewicht kg 44.5
Maak kennis met de Vella Commode - een betrouwbare en stijlvolle aanvulling voor elke slaapkamer of woonruimte. Deze commode is met precisie gemaakt en ontworpen met het oog op functionaliteit. Het is de perfecte opbergoplossing voor je spullen. Het is gemaakt van 100% gemelamineerd spaanplaat en garandeert duurzaamheid en esthetiek, waardoor het een duurzame investering is. Een van de belangrijkste kenmerken van de Vella Commode is de dikte van 18 mm, waardoor het een stevige en robuuste structuur heeft die de tand des tijds kan doorstaan. Dit zorgt ervoor dat je commode stabiel en veilig blijft, zelfs als het gevuld is met een heleboel spullen. De PVC randafwerking verhoogt de duurzaamheid van de commode door het te beschermen tegen afbrokkelen en slijtage. Deze eigenschap voegt niet alleen een extra verdedigingslaag toe, maar verhoogt ook de algehele esthetiek, waardoor het meubel een gepolijste en verfijnde uitstraling krijgt. De MDF handgrepen op de Vella Commode  zijn niet alleen visueel aantrekkelijk maar ook ergonomisch, zodat ze een comfortabele en gemakkelijke grip bieden bij het openen en sluiten van de lades. De handgrepen zijn ontworpen om naadloos aan te sluiten bij het ontwerp van de commode, waardoor een samenhangende en eigentijdse look ontstaat. Naast het stijlvolle ontwerp en de stevige constructie heeft de Vella Commode kunststoffen poten die voor voldoende steun en stabiliteit zorgen. Deze poten zijn strategisch geplaatst om het gewicht gelijkmatig te verdelen en wiebelen of kantelen te voorkomen, zodat de veiligheid van je spullen gegarandeerd is. Met een breedte van 80 cm, een hoogte van 95 cm en een diepte van 43 cm biedt deze commode royale opbergruimte en behoudt tegelijkertijd een compact en ruimtebesparend profiel. Door zijn afmetingen is het een ideale keuze voor appartementen, kleine slaapkamers of elke andere ruimte waar de ruimte beperkt is. De Vella Commode heeft talloze legplanken die voldoende opbergmogelijkheden bieden voor het organiseren van verschillende items zoals kleding, accessoires, boeken of prullaria. Deze planken kunnen naar wens worden aangepast, zodat u een persoonlijke opbergoplossing kunt creëren die aan uw specifieke eisen voldoet. Voor nog meer gemak en veelzijdigheid kan de Vella Commode aan de muur worden bevestigd, voor maximale stabiliteit en veiligheid. Met deze functie kun je de commode stevig aan de muur bevestigen, zodat het niet kan omvallen en een gerust gevoel geeft, vooral in huishoudens met kinderen of huisdieren. Tot slot voegt de Atlantic Pine kleur van de Vella Commodewarmte en natuurlijke schoonheid toe aan elke kamer. De tijdloze uitstraling past bij een breed scala aan interieurstijlen, waardoor het een veelzijdige keuze is voor elke inrichting. Kortom, de Vella Commode is een betrouwbaar en functioneel meubelstuk.
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 120 cm
Hoogte: 180 cm
Breedte/diepte: 40 cm
Opbergkast Ray 120cm met 3 deuren en 4 legplanken - grijze eik
Lengte: 80 cm
Hoogte: 180 cm
Breedte/diepte: 40 cm
Opbergkast Ray 80cm met 2 deuren en 4 legplanken - grijze eik
Lengte: 120 cm
Hoogte: 180 cm
Breedte/diepte: 40 cm
Opbergkast Ray 120cm met 3 deuren en 4 legplanken - sonoma eik
Lengte: 80 cm
Hoogte: 180 cm
Breedte/diepte: 40 cm
Opbergkast Ray 80cm met 2 deuren en 4 legplanken - sonoma eik
Lengte: 80 cm
Hoogte: 180 cm
Breedte/diepte: 40 cm
Opbergkast Ray 80cm met 2 deuren en 4 legplanken - wit
Lengte: 60 cm
Hoogte: 180 cm
Breedte/diepte: 40 cm
Opbergkast Ray 60cm met 2 deuren en 4 legplanken - grijze eik
Lengte: 134 cm
Hoogte: 120 cm
Breedte/diepte: 36 cm
Schoenenkast Allan 134cm met 3 deuren - hoogglans wit
Lengte: 90 cm
Hoogte: 120 cm
Breedte/diepte: 36 cm
Schoenenkast Allan 90cm met 2 deuren - wit
Lengte: 120 cm
Hoogte: 180 cm
Breedte/diepte: 40 cm
Opbergkast Ray 120cm met 3 deuren en 4 legplanken -wit
Lengte: 60 cm
Hoogte: 180 cm
Breedte/diepte: 40 cm
Opbergkast Ray 60cm met 2 deuren en 4 legplanken - wit
Lengte: 100 cm
Hoogte: 119 cm
Breedte/diepte: 58 cm
Commode Rochus 100cm met 2 deuren - wit
Lengte: 40 cm
Hoogte: 180 cm
Breedte/diepte: 42 cm
Sonoma Opbergkast Mike | 1-deurs | 180x40x42cm