Vella Commode | 100% Gemelamineerd Spaanplaathout van 18 mm dik | Bevestigbaar aan de muur | Kleur: Atlantic Pine

Kleur
Betaal in termijnen met Alma
Commode Vella: 100% gemelamineerde spaanplaat met PVC-randafwerking, MDF-handgrepen, kunststoffen poten. Breedte: 80 cm, Hoogte: 95 cm, Diepte: 43 cm. Beschikt over meerdere planken die kunnen aan de muur bevestigd worden. Kleur: Atlantic Pine Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Opties Met lades
Vorm Rechthoek
Samenstelling 3 lades
Aantal haken Geen
Merk Emob
SKU-Emob AG869VEL3487
Kleur Bruin
Stijl Modern
Materiaal Melamine
Totaal Gewicht kg 44.5
Op zoek naar een functionele en stijlvolle opbergoplossing voor je ruimte? Kijk dan niet verder dan de Vella Commode. Deze dresser is gemaakt van 100% gemelamineerd spaanplaat en is niet alleen duurzaam, maar heeft ook een strak ontwerp. De indrukwekkende dikte van 18 mm zorgt voor stabiliteit en een lange levensduur, waardoor het een uitstekende investering is voor elk huis. Een van de belangrijkste kenmerken van de Vella Commode is de PVC randafwerking. Dit geeft het meubel niet alleen een strakke en afgewerkte look, maar biedt ook extra bescherming tegen dagelijkse slijtage. Met de toegevoegde MDF handgrepen is het nog nooit zo makkelijk geweest om bij je kleding en spullen te komen. De Vella Commode staat op stevige kunststoffen poten, die stabiliteit bieden en ervoor zorgen dat je spullen goed op hun plaats blijven staan. Je hoeft niet bang te zijn dat de commode omvalt of wiebelt. De ruime breedte van 80 cm, hoogte van 95 cm en diepte van 43 cm bieden genoeg opbergruimte voor je kleding, accessoires en andere persoonlijke spullen. Met de vele legplanken van de Vella Commode kun je je spullen organiseren op een manier die bij je past. Je kunt je spullen gemakkelijk per categorie scheiden, zodat je ze makkelijker kunt terugvinden wanneer dat nodig is. Zeg maar dag tegen het doorzoeken van stapels kleding en hallo tegen een georganiseerde en rommelvrije ruimte. Bovendien kan de Vella Commode aan de muur bevestigd worden, voor nog meer stabiliteit en gemoedsrust. Dit is vooral handig voor mensen met jonge kinderen of mensen die in aardbevingsgevoelige gebieden wonen. Je kunt er zeker van zijn dat je dresser stevig verankerd is en geen veiligheidsrisico's met zich meebrengt. De Atlantic Pine kleur van de Vella Commode voegt een vleugje warmte en elegantie toe aan elke kamer. Het past naadloos bij verschillende inrichtingsstijlen, waardoor het een veelzijdige toevoeging aan je huis is. Of je nu een modern, klassiek of rustiek interieur hebt, de Vella Commode zal je bestaande meubels naadloos aanvullen. Concluderend biedt de Vella Commode een reeks belangrijke kenmerken en voordelen. De 100% gemelamineerde spaanplaat constructie zorgt voor duurzaamheid, terwijl de PVC-randafwerking en MDF-handgrepen stijl en functionaliteit toevoegen. De kunststof poten zorgen voor stabiliteit en de vele planken zorgen voor een efficiënte organisatie. Met de optie om hem aan de muur te bevestigen, kun je de veiligheid van je spullen garanderen. De Atlantic Pine kleur voegt een vleugje elegantie toe aan je ruimte. Dus waarom wachten?
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 120 cm
Hoogte: 180 cm
Breedte/diepte: 40 cm
Opbergkast Ray 120cm met 3 deuren en 4 legplanken - grijze eik
Lengte: 80 cm
Hoogte: 180 cm
Breedte/diepte: 40 cm
Opbergkast Ray 80cm met 2 deuren en 4 legplanken - grijze eik
Lengte: 120 cm
Hoogte: 180 cm
Breedte/diepte: 40 cm
Opbergkast Ray 120cm met 3 deuren en 4 legplanken - sonoma eik
Lengte: 80 cm
Hoogte: 180 cm
Breedte/diepte: 40 cm
Opbergkast Ray 80cm met 2 deuren en 4 legplanken - sonoma eik
Lengte: 80 cm
Hoogte: 180 cm
Breedte/diepte: 40 cm
Opbergkast Ray 80cm met 2 deuren en 4 legplanken - wit
Lengte: 60 cm
Hoogte: 180 cm
Breedte/diepte: 40 cm
Opbergkast Ray 60cm met 2 deuren en 4 legplanken - grijze eik
Lengte: 134 cm
Hoogte: 120 cm
Breedte/diepte: 36 cm
Schoenenkast Allan 134cm met 3 deuren - hoogglans wit
Lengte: 90 cm
Hoogte: 120 cm
Breedte/diepte: 36 cm
Schoenenkast Allan 90cm met 2 deuren - wit
Lengte: 120 cm
Hoogte: 180 cm
Breedte/diepte: 40 cm
Opbergkast Ray 120cm met 3 deuren en 4 legplanken -wit
Lengte: 60 cm
Hoogte: 180 cm
Breedte/diepte: 40 cm
Opbergkast Ray 60cm met 2 deuren en 4 legplanken - wit
Lengte: 100 cm
Hoogte: 119 cm
Breedte/diepte: 58 cm
Commode Rochus 100cm met 2 deuren - wit
Lengte: 40 cm
Hoogte: 180 cm
Breedte/diepte: 42 cm
Sonoma Opbergkast Mike | 1-deurs | 180x40x42cm