Vella Commode | Melaminegecoat | UV-Bedrukking | Bevestigbaar aan de muur | Veelkleurig

Kleur
Betaal in termijnen met Alma
Commode Vella is een stijlvolle en praktische opbergoplossing gemaakt van 100% gemelamineerde spaanplaat met houten poten. Het is voorzien van digitale UV-bedrukking, meerdere legplanken en kan aan de muur worden bevestigd. Afmetingen: lengte: 40 cm, breedte: 80 cm, hoogte: 89 cm. Verkrijgbaar in multicolor. Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Opties Met lades, Met opbergruimte
Vorm Rechthoek
Samenstelling 3 deuren
Aantal haken Geen
Merk Emob
SKU-Emob AG869VEL3463
Kleur Bruin
Stijl Klassiek
Materiaal Melamine
Totaal Gewicht kg 36.5
Maak kennis met de Vella Commode, een stijlvolle en praktische aanvulling voor elke slaapkamer of woonruimte. Deze s gemaakt van 100% gemelamineerd spaanplaat en combineert duurzaamheid en esthetiek om een duurzame opbergoplossing te bieden die de algehele look van je kamer verbetert. Een van de opvallende kenmerken van de Vella Commode zijn de houten poten. Deze poten zorgen niet alleen voor stabiliteit en ondersteuning, maar voegen ook een vleugje elegantie en verfijning toe aan het algehele ontwerp. De combinatie van de gemelamineerde spaanplaat en de houten poten creëert een harmonieuze mix van moderne en klassieke elementen, waardoor deze commode een veelzijdig stuk is dat bij verschillende interieurstijlen past. De Commode Vella is nog aantrekkelijker door de UV digitale bedrukking. Met deze geavanceerde printtechnologie kunnen ingewikkelde en levendige ontwerpen worden aangebracht op het oppervlak van de commode. De veelkleurige opties bieden eindeloze mogelijkheden voor personalisatie en maken het mogelijk om een uniek en opvallend middelpunt in je kamer te creëren. Met zijn afmetingen van 80 cm in de breedte, 89 cm in de hoogte en 40 cm in de diepte, biedt de Vella Commode veel opbergruimte zonder al te veel vloeroppervlak in beslag te nemen. Het heeft talloze planken die zorgen voor een georganiseerde opslag voor kleding, accessoires of andere spullen die je binnen handbereik wilt houden. Dankzij de veelzijdigheid van de planken kun je de indeling aanpassen aan je specifieke opbergbehoeften. Bovendien heeft de Vella Commode de optie om aan de muur bevestigd te worden. Dit zorgt niet alleen voor stabiliteit maar ook voor maximale veiligheid, vooral in huishoudens met kinderen of huisdieren. Door de commode stevig aan de muur te bevestigen, kun je met een gerust hart weten dat het niet zal omvallen of gevaar zal opleveren. Duurzaamheid, stijl en functionaliteit staan voorop bij het ontwerp van de Vella Commode. De 100% gemelamineerde spaanplaatconstructie garandeert langdurige prestaties en eenvoudig onderhoud. Bovendien voegen de houten poten een vleugje warmte en verfijning toe, terwijl de digitale UV-bedrukking eindeloze ontwerpopties mogelijk maakt die passen bij je persoonlijke smaak. Kortom, de Vella Commode is een must-have meubelstuk voor wie op zoek is naar een stijlvolle en functionele opbergoplossing. De melamine gecoate spaanplaat constructie gecombineerd met houten poten zorgt voor duurzaamheid, terwijl UV digitaal printen zorgt voor opvallende ontwerpen. Met zijn ruime opbergruimte, aanpasbare planken en de optie om aan de muur bevestigd te worden, is deze commode een veelzijdige en praktische toevoeging aan elke kamer. Kies voor de Vella Commode om je interieur moeiteloos te verfraaien.
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 120 cm
Hoogte: 180 cm
Breedte/diepte: 40 cm
Opbergkast Ray 120cm met 3 deuren en 4 legplanken - grijze eik
Lengte: 80 cm
Hoogte: 180 cm
Breedte/diepte: 40 cm
Opbergkast Ray 80cm met 2 deuren en 4 legplanken - grijze eik
Lengte: 120 cm
Hoogte: 180 cm
Breedte/diepte: 40 cm
Opbergkast Ray 120cm met 3 deuren en 4 legplanken - sonoma eik
Lengte: 80 cm
Hoogte: 180 cm
Breedte/diepte: 40 cm
Opbergkast Ray 80cm met 2 deuren en 4 legplanken - sonoma eik
Lengte: 80 cm
Hoogte: 180 cm
Breedte/diepte: 40 cm
Opbergkast Ray 80cm met 2 deuren en 4 legplanken - wit
Lengte: 60 cm
Hoogte: 180 cm
Breedte/diepte: 40 cm
Opbergkast Ray 60cm met 2 deuren en 4 legplanken - grijze eik
Lengte: 134 cm
Hoogte: 120 cm
Breedte/diepte: 36 cm
Schoenenkast Allan 134cm met 3 deuren - hoogglans wit
Lengte: 90 cm
Hoogte: 120 cm
Breedte/diepte: 36 cm
Schoenenkast Allan 90cm met 2 deuren - wit
Lengte: 120 cm
Hoogte: 180 cm
Breedte/diepte: 40 cm
Opbergkast Ray 120cm met 3 deuren en 4 legplanken -wit
Lengte: 60 cm
Hoogte: 180 cm
Breedte/diepte: 40 cm
Opbergkast Ray 60cm met 2 deuren en 4 legplanken - wit
Lengte: 100 cm
Hoogte: 119 cm
Breedte/diepte: 58 cm
Commode Rochus 100cm met 2 deuren - wit
Lengte: 40 cm
Hoogte: 180 cm
Breedte/diepte: 42 cm
Sonoma Opbergkast Mike | 1-deurs | 180x40x42cm