Wallity Decor: 100% Metalen Wandaccessoire - Zwart

Minder dan 3 op voorraad
Betaal in termijnen met Alma
Wallity is een 100% metalen decoratieve wandaccessoire met een zwarte kleur. Met een dikte van 1 brengt het elegantie en stijl in elke woonruimte. Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Merk Emob
SKU-Emob AG279ENZ1129
Kleur Zwart
Totaal Gewicht kg 1.25
Maak kennis met Wallity, het ultieme decoratieve metalen wandaccessoire dat stijl, elegantie en verfijning brengt in elke ruimte. Wallity is gemaakt van 100% metaal met een dikte van 1. Het is niet zomaar een gewone wanddecoratie; het is een statement stuk dat je muren zal transformeren in een prachtig focuspunt.Een belangrijk kenmerk van Wallity is de uitzonderlijke duurzaamheid. Dit wandaccessoire is gemaakt van hoogwaardig metaal en gaat dus lang mee. In tegenstelling tot andere dunne decoraties is Wallity ontworpen om de tand des tijds te doorstaan, zodat je er jarenlang plezier van zult hebben en tevreden zult zijn. De stevige constructie en stevige dikte garanderen een eersteklas product dat zijn integriteit zal behouden, zelfs in drukbezochte ruimtes.Een ander opmerkelijk kenmerk van Wallity is de strakke zwarte kleur. Zwart is een veelzijdige en tijdloze tint die bij elke interieurstijl of kleurenschema past. Of je nu een moderne, industriële of eigentijdse inrichting hebt, Wallity past er moeiteloos in en voegt een element van verfijning en chicheid toe. De zwarte kleur verbetert niet alleen de algehele esthetiek, maar zorgt ook voor een opvallend contrast tegen elke muur, waardoor de kunstzinnigheid van dit accessoire doorschemert.De voordelen van het toevoegen van Wallity aan je huis of kantoor zijn talrijk. Ten eerste is het een boeiend middelpunt dat meteen de aandacht trekt. Het ingewikkelde metalen ontwerp en de unieke zwarte kleur creëren een visuele impact, waardoor Wallity een gespreksstarter wordt voor gasten en bezoekers. Het voegt karakter, persoonlijkheid en charme toe aan de kamer en verhoogt direct de algehele sfeer. Verder biedt Wallity eindeloze mogelijkheden voor creativiteit en maatwerk. Op het metalen oppervlak kunnen gemakkelijk kleine hangende decoraties worden bevestigd, zoals foto's, notities of miniplantjes. Dit betekent dat je het accessoire kunt personaliseren en bijwerken om het aan te passen aan je steeds veranderende stijl of om speciale gelegenheden te vieren. Het dient als een veelzijdig canvas voor zelfexpressie, waardoor het een perfecte aanvulling is op elke ruimte waar u uw individualiteit wilt laten zien.Qua installatie biedt Wallity probleemloze montageopties. Met voorgeboorde gaten en bijbehorende schroeven is het snel en eenvoudig om Wallity aan een muur te bevestigen. U kunt er zeker van zijn dat Wallity na installatie stevig op zijn plek blijft zitten, dankzij de stevige constructie en het betrouwbare montagesysteem.Bovendien draagt Wallity, naast zijn indrukwekkende esthetiek en functionaliteit, ook bij aan een gezonder milieu. Omdat hij volledig van metaal is gemaakt, heeft hij milieuvriendelijke voordelen. Metaal is een recyclebaar materiaal, wat betekent dat Wallity aan het einde van zijn levenscyclus opnieuw kan worden gebruikt of gerecycled, waardoor minder afval ontstaat en de impact op de planeet minimaal is.

Bekijk meer

Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 90 cm
Hoogte: 1 cm
Breedte/diepte: 64 cm
Wanddecoratie ringen metaal goud
139,00
Lengte: 90 cm
Hoogte: 30 cm
Breedte/diepte: 3 cm
Shining LED Canvas | 100% Suede | 30x90cm | Veelkleurig
Lengte: 42 cm
Hoogte: 58 cm
Breedte/diepte: 3 cm
Wallity Decoratieve Houten Wandaccessoire-100% METAAL-Zwart Notenhout
Lengte: 72 cm
Hoogte: 58 cm
Breedte/diepte: 3 cm
Wallity Decoratief Hout Accessoire | 100% Metaal | Zwart Notenhout
Lengte: 90 cm
Hoogte: 47 cm
Breedte/diepte: 3 cm
Wallity Decoratief Hout Accessoire | 100% Metaal | Zwart Notenhout
Lengte: 68 cm
Hoogte: 34 cm
Breedte/diepte: 1 cm
Wallity - Stijlvolle metalen wandaccessoire | 100% metaal | Zwart
Lengte: 46 cm
Hoogte: 56 cm
Breedte/diepte: 1 cm
Tanelorn Metalen Wandaccessoire | 100% Metaal | Zwart
Lengte: 45 cm
Hoogte: 44 cm
Breedte/diepte: 1 cm
Wallity Metalen Wanddecoratie | 100% Metaal | Zwart
Lengte: 70 cm
Hoogte: 39 cm
Breedte/diepte: 1 cm
Wallity Metalen Wandaccessoire | 100% Metaal | Dikte: 1 | Zwart
Lengte: 65 cm
Hoogte: 43 cm
Breedte/diepte: 1 cm
Wallity Metalen Wandaccessoire | 100% Metaal | Zwart
Lengte: 71 cm
Hoogte: 66 cm
Breedte/diepte: 1 cm
Wallity Decor Metalen Wandaccessoire | 100% Metaal, 1 Dikte | Zwart
Lengte: 34 cm
Hoogte: 68 cm
Breedte/diepte: 1 cm
Wallity 100% Metalen Wandaccessoire | Zwart