Neonverlichting Think Pink - Wallity reeks - Rood/roze

Betaal in termijnen met Alma
Verfraai je ruimte met de decoratieve kunststof ledverlichting van Wallity. Flexibele, waterdichte neon strips leveren levendige rode tinten. Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Merk Emob
SKU-Emob AG395NGR1738
Kleur Rood, Roze
Totaal Gewicht kg 1
Maak kennis met Wallity, de ultieme decoratieve kunststof LED-verlichtingsoplossing die je ruimte zal transformeren met zijn verbluffende en levendige gloed. Met zijn flexibele neonstrips kun je met Wallity je creativiteit de vrije loop laten en een vleugje magie toevoegen aan elke ruimte, evenement of gelegenheid. Wallity werkt op een laag voltage van DC 12V en zorgt voor veiligheid en energie-efficiëntie terwijl het optimale verlichting biedt. Het IP67 waterdichte neonontwerp zorgt voor duurzaamheid, zelfs in buitenomgevingen, waardoor het perfect is voor zowel binnen- als buitengebruik. Wallity is gemaakt van een PVC-schuimsjabloon van hoge kwaliteit en heeft een strak en modern ontwerp dat moeiteloos past bij elke interieurstijl. De afmetingen van 57 x 19 x 2 cm maken eenvoudige installatie en aanpassing mogelijk, zodat je unieke patronen en vormen kunt maken die bij je smaak passen. Met een adapter die 12V 2A DC uitvoert, zorgt Wallity voor consistente en betrouwbare prestaties. De totale snoerlengte van 375 cm biedt flexibiliteit bij de plaatsing, zodat je de lampen naar wens kunt plaatsen. Wallity is uitgerust met een Type C-stekker, waardoor compatibiliteit en gebruiksgemak gegarandeerd zijn. Met een indrukwekkend vermogensbereik van 8W-10W per meter kun je een heldere en levendige verlichting verwachten die elke ruimte direct mooier maakt. De energieklasse A garandeert energie-efficiëntie, waardoor je minder elektriciteit verbruikt en geld bespaart. Met 15 verschillende beschikbare kleuropties, waaronder het betoverende rood, heb je de vrijheid om de perfecte sfeer te creëren voor elke gelegenheid. Of je nu een romantische sfeer wilt creëren of kleur wilt toevoegen aan je huis, Wallity maakt het moeiteloos mogelijk. Transformeer je ruimte vandaag nog met de verbluffende en veelzijdige Wallity Decoratieve Plastic LED Verlichting. Ervaar de voordelen van de flexibele neon strips, laagspanning, waterdicht ontwerp, eenvoudige installatie en een breed scala aan kleuropties. Verhoog je inrichting en maak een gedurfd statement met Wallity.

Bekijk meer

Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 36 cm
Hoogte: 41 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting mond met tong - Wallity reeks - Oranje
Lengte: 50 cm
Hoogte: 25 cm
Breedte/diepte: 2 cm
LED Verlichting | Zwarte Voet | 60 LEDs | 375cm Snoer | 50x25cm | Geel
Lengte: 44 cm
Hoogte: 25 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting rock hand - Wallity reeks - Rood
Lengte: 62 cm
Hoogte: 37 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Good Vibes Only - Wallity reeks - Roze
Lengte: 45 cm
Hoogte: 28 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting vos - Wallity reeks - Wit/oranje
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Blessed - Wallity reeks - Blauw
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Blessed - Wallity reeks - Groen
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Blessed - Wallity reeks - Roze
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Blessed - Wallity reeks - Oranje
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Cheers - Wallity reeks - Blauw
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Cheers - Wallity reeks - Groen
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Cheers - Wallity reeks - Rood