Wasmachinekasten

Op zoek naar een kast die precies om je wasmachine heen past? Bekijk snel ons ruime assortiment wasmachine kasten. 

Sorteer op
Asc

9 producten

Sorteer op
Asc

9 producten

Kast voor wasmachine kopen?

Een wasmachinekast is erg praktisch en ruimtebesparend. Door een ombouwkast om je wasmachine te plaatsen heb je alle benodigde spullen zoals wasmiddel bij de hand. Bovendien creëer je extra opbergruimte. Onze ombouwkasten zijn 100% veilig doordat het gewicht van de wasmachine niet steunt op een onderstuk. 

Voor elke wasmachine en droger een geschikte kast

Voor elke wasruimte of badkamer én voor ieder merk en model wasmachine hebben wij een geschikte kast. Klik op een product naar keuze om meer te weten te komen over de exacte afmetingen van het wasmachine meubel. Al onze wasmachinekasten zijn gemaakt van spaanplaat en daardoor heel betaalbaar. Ze zijn geschikt voor wasmachines met standaard afmetingen en combineerbaar met verschillende andere badkamerkasten. Uiteraard kan je onze kasten voor wasmachines ook gebruiken als ombouw voor je droger.

Een wasmachinekast kopen bij Emob

In onze webshop vind je een leuk assortiment wasmachinekasten met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Daarbovenop heb je:

  • 2 jaar garantie
  • het recht om je wasmachinekast binnen 60 dagen te retourneren
  • de kans om zelf de leverdatum te kiezen

Hulp of advies nodig?

Bij onze klantenservice kan je elke weekdag terecht met al jouw vragen. Je kan ons bereiken via telefoon, mail, Facebook of via de chatfunctie rechts onderaan.

Tip: Onderaan elke productpagina kan je rechtstreeks jouw vraag stellen. Je hoeft alleen je vraag en contactgegevens in te vullen en wij weten meteen om welk specifieke product het gaat. We streven ernaar steeds zo snel mogelijk te reageren.

To Top