Kledingkast Biotiful 3 deuren

€ 375,00

3 - 4 weken

Kledingkast Biotiful met 3 deuren en 2 laden in spaanplaat en MDF, de kleur is wit met roze accenten.

Lengte 136 cm
Breedte / Diepte 56 cm
Hoogte 181 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Mooie en stevige kleerkast met 3 deuren uit spaanplaat in wit decor met roze accenten. Achter de linkse en middelste kastdeur is een doorlopende legplank met daaronder een kledingroede terug te vinden en rechts nog 4 legplanken. In de middelste deur is een grote spiegel verwerkt met daaronder nog 2 lades. Praktische roze handgrepen in kunststof.

 

Maak van jouw kinderkamer een knus plekje met deze Biotiful serie van het Franse merk Parisot. De meubelen zijn uit wit spaanplaat vervaardigd met roze als accentkleur. Niet toevallig de favoriete kleur van jonge meisjes natuurlijk!

 

 

Meer informatie
Samenstelling 2 lades, 3 deuren
Type deur Draaideur
SKU-Emob PA2273A3PT
Merk Parisot
Stijl Romantisch
Materiaal Spaanplaat
Kleur Wit
Totaal Gewicht kg 105
Merkeninformatie

Over Parisot

Parisot is een toonaangevende fabrikant van zelfbouwmeubelen sinds 1936. Dankzij de meer dan 80 jaar ervaring van de firma, kun je telkens rekenen op de beste kwaliteit voor jouw meubelen. De meubelen van het merk zijn vervaardigd uit hoogwaardige spaanplaat en zijn 100% Frans. Parisot staat voor functionele meubelen die beantwoorden aan de noden van de hedendaagse consument. Met de meubelen van Parisot creëer je zonder twijfel een gezellige sfeer in huis!
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top