Kledingkast Moleskin 170cm met 2 schuifdeuren - antraciet/old style

Kledingkast Moleskin gemaakt uit spaanplaat in antraciet en een licht eikdecor, met 2 schuifdeuren en handgrepen in touw. 

€ 279,00

4 tot 5 weken

Lengte 170 cm
Breedte / Diepte 60 cm
Hoogte 196 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Deze kledingkast Moleskin is de perfecte combo tussen vintage en modern. Het meubel uit spaanplaat met twee schuifdeuren biedt niet alleen ontzettend veel opbergruimte, de kast overtuigt ook door zijn treffende design in antraciet en lichte eik. In het midden van de kast is een scheidingswand voorzien, waardoor je twee vakken van om en bij de 85cm breed bekomt. Zowel links als rechts zijn bijgevolg een legplank en een kledingroede voorzien. De twee handgrepen in touwdesign bieden een leuke decoratieve surplus, maar zijn ook gemakkelijk te gebruiken. 

Opgelet: de extra optie, namelijk het kader dat rond de kast kan worden geplaatst, is niet inbegrepen.  

Meer informatie
Type deur Schuifdeur
Samenstelling 2 deuren
Merk Emob
SKU-Emob BGBB-58-576-U9
Kleur Bruin, Antraciet
Stijl Modern, Vintage
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 107
Reviews
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top