Nachtkastje Moleskin met 2 lades - antraciet/old style

Nachtkastje Moleskin met 2 lades, gemaakt uit spaanplaat in een decor van lichte eik, lades in antracietkleur en decoratieve handgrepen in touw. 

€ 109,00

1 - 2 dagen

Minder dan 3 op voorraad

Productinformatie

Dit compacte nachtkastje Moleskin is de perfecte combo tussen vintage en modern. Het meubel uit spaanplaat in een decor van lichte eik en twee lades in antracietkleur biedt niet alleen voldoende opbergruimte, maar overtuigt ook door zijn treffende design. Met dit meubel kan je bijgevolg boeken, tijdschriften, koptelefoons en andere kleine accessoires eenvoudig en veilig opbergen. De twee handgrepen in touw bieden een leuke decoratieve surplus, maar zijn ook gemakkelijk te gebruiken. Het nachtkastje met dat ietsje meer! 
Meer informatie
Type deur Zonder deuren
Hout/look Eik
Samenstelling 2 lades
Opties Met lades
Merk Emob
SKU-Emob BGBB-38-576-U9
Kleur Bruin, Antraciet
Stijl Modern, Vintage
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 21
Reviews
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top