Kledingkast Petrus 138cm met 3 deuren & 2 lades - wit/drijfhout

Kledingkast Petrus met 3 deuren en 2 lades en binnenin twee kledingstangen, gemaakt uit spaanplaat in wit en drijfhoutdecor. 

€ 429,00

4 tot 5 weken

Lengte 138 cm
Breedte / Diepte 57 cm
Hoogte 201 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Deze moderne kledingkast Petrus van Emob is een uiterst praktisch meubel voor de kinder- of tienerkamer. De kast is gemaakt uit spaanplaat in wit, met zijkanten in drijfhoutdecor. De handgrepen en voetjes van het meubel hebben een aluminiumlook. De kast is voorzien van twee grote draaideuren en een kleinere draaideur, met binnenin twee kledingstangen en vier legplanken. Daarnaast zijn er nog twee open opbergvakken en twee lades, waardoor je meer dan voldoende opbergmogelijkheden hebt. 

Meer informatie
Type deur Draaideur
Samenstelling 2 lades, 3 deuren
Opties Met lades
Merk Emob
SKU-Emob BGBB-58-320-O4
Kleur Wit, Bruin
Stijl Modern
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 144
Reviews
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top