Kledingkast Wouter 170cm met 2 deuren - wit/eik

Kledingkast Wouter met 2 zwevende schuifdeuren, gemaakt uit spaanplaat in wit en een horizontale band in san remo eikdecor. 

€ 229,00

2 - 6 dagen

Minder dan 3 op voorraad
Lengte 170 cm
Breedte / Diepte 59 cm
Hoogte 195 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Deze moderne schuifdeurkast Wouter is gemaakt in een uitvoering van spaanplaat in wit en een horizontale band in san remo eikdecor. De kast met twee deuren is verdeeld in twee evenredige elementen, die binnenin elk voorzien zijn van een kledingroede en een legplank. Kortom, de ideale opbergoplossing voor je favoriete kledij. Ontdek ook de rest van de Wouter-kledingkasten van Emob op onze website! 

Meer informatie
Type deur Schuifdeur
Hout/look Eik
Samenstelling 2 deuren
Merk Emob
SKU-Emob BGPP-58-031-A9
Kleur Wit, Bruin
Stijl Modern
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 104
Reviews
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top