Nachtkastje Cody 1 lade - gebleekte es

€ 99,00

6 tot 8 weken

Productinformatie

Heb je al een bed, maar ben je nog op zoek naar bijpassende meubelen? In de Cody collectie vind je vast meubelen die bij jouw interieur passen en geschikt zijn om jouw kledij en andere spullen netjes in op te bergen. De slaapkamermeubelen van Frans fabricaat zijn vervaardigd uit spaanplaat, de handgrepen zijn uit MDF.

Een nachtkastje is erg handig om vanuit je bed bij je spullen te kunnen. Dit nachtkastje is uitgerust met een lade en een ruime nis waar je eventueel een mandje in kunt plaatsen. Het kastje is afgewerkt in gebleekte es.
Meer informatie
Samenstelling 1 lade
Hout/look Es
SKU-Emob GTH0H140
Merk Gami
Stijl Modern
Materiaal Spaanplaat
Kleur Beige
Totaal Gewicht kg 9.9
Reviews
Merkeninformatie

Over Gami

Het Franse merk Gami werd in 1960 opgericht door Patrice Gautier en zijn vrouw Annick en is sindsdien één van de Europese marktleiders in de meubelbranche. Het merk werd over de jaren heen vooral bekend door zijn kwaliteit en creativiteit. Gami heeft namelijk al sinds het begin zijn eigen designstudio en –team die er elke dag opnieuw voor zorgen dat jij kan thuiskomen in een interieur dat aan al jouw wensen voldoet, zowel qua smaak, stijl als budget. Neem een kijkje naar onze selectie en laat je omverblazen door al dat moois!
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top