RoomMates muurstickers - Het is een baby

€ 69,95

1 tot 2 dagen

Minder dan 3 op voorraad

Muurstickers "Het is een baby" voor de kinderkamer, omvat 40 stickers.

Productinformatie

Welkom, baby! Deze muurstickers brengen kleur in elke babykamer met jungle-thema. Noteer de belangrijkste gegevens van jouw pasgeboren baby op de witte wolken: zijn naam, geboortedatum, gewicht en hoogte.  Deze stickers kan je makkelijk aanbrengen, verplaatsen en verwijderen.

Met deze herbruikbare stickers van RoomMates kan je iedere kamer in een oogwenk omtoveren. De perfecte manier om jouw baby- of kinderkamer op te fleuren! RoomMates muurstickers worden vervaardigd van een hoogwaardig dun en flexibel vinyl. Ze zijn toepasbaar op tal van verschillende ondergronden zoals geverfde muren, meubelen, accessoires, laptop – covers, tegels, ramen, spiegels etc. Je kan de decoratie weer tijdelijk opbergen, door deze terug op het basisblad te plaatsen. Klaar voor hergebruik wanneer je maar wil. Breng de decoratie aan zoals afgebeeld of ga aan de slag met een eigen creatie!

Voordelen:

  • Eenvoudig aan te brengen.
  • Dankzij de unieke kleeftechniek zijn deze zelfklevende decoraties steeds verwijderbaar en verplaatsbaar, zonder de ondergrond te beschadigen en zonder plakresten.
  • Het assortiment is geschikt voor elke leeftijdscategorie.
  • Geschikt voor vrijwel iedere gladde en vetvrije ondergrond. Houd er wel rekening mee dat deze stickers niet geschikt zijn voor onlangs geschilderde muren, de standaard uithardingtijd hiervoor is ongeveer 3 weken.
De snelste, voordeligste en gemakkelijkste oplossing voor een metamorfose van jouw kinderkamer!

 

Meer informatie
Merk RoomMates
SKU-Emob RMK2041SLM
Materiaal Vinyl
Stijl Modern
Totaal Gewicht kg 4.6
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top