Salontafel Split 1 lade - artisan eik

€ 269,00

3 - 4 weken

Salontafel Split met artisan eikdecor, lade en nis.

Productinformatie

De Split collectie bestaat uit moderne woonkamermeubelen met een warm artisan eikdecor. De spleten in de meubelen zorgen voor een originele toets en maken je woonkamer net dat tikkeltje anders. De meubelen zijn uit spaanplaat en volledig gemaakt in Frankrijk.

Deze Split salontafel is niet zomaar een salontafel. Naast esthetisch is deze salontafel ook zeer functioneel. Aan de ene kant beschik je namelijk over een ruime, open nis en aan de andere kant over een lade waarin je heel wat spullen kunt opbergen.

Meer informatie
Aantal personen n.v.t.
Hout/look Eik
Vorm Rechthoek
SKU-Emob GTJ1D087
Merk Gami
Stijl Modern
Kleur Bruin
Materiaal Spaanplaat
Merkeninformatie

Over Gami

Het Franse merk Gami werd in 1960 opgericht door Patrice Gautier en zijn vrouw Annick en is sindsdien één van de Europese marktleiders in de meubelbranche. Het merk werd over de jaren heen vooral bekend door zijn kwaliteit en creativiteit. Gami heeft namelijk al sinds het begin zijn eigen designstudio en –team die er elke dag opnieuw voor zorgen dat jij kan thuiskomen in een interieur dat aan al jouw wensen voldoet, zowel qua smaak, stijl als budget. Neem een kijkje naar onze selectie en laat je omverblazen door al dat moois!
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top