Tweepersoonsbed Hayden met lade 140x190 - lichtgrijze eik

€ 475,00

3 - 4 weken

Tweepersoonsbed Hayden met lade, 140 x 190 cm. Gemaakt van spaanplaat met lichtgrijs eikdecor.

Lengte 199 cm
Breedte / Diepte 173 cm
Hoogte 90 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Met de meubelen uit de Hayden collectie kies je voor een tijdloze inrichting van je slaapkamer. De slaapkamermeubelen van het Franse merk Gami zijn gemaakt van spaanplaat en bekleed met een imitatieprint van lichtgrijze eik.

Bij dit tweepersoonsbed met opberglade staan de hoofdbordpanelen in reliëf voor een gegarandeerd visueel effect. Het bed is geschikt voor een matras en een lattenbodem van 140 x 190 cm of 2 aparte lattenbodems van 70 x 190 cm. Kies je voor 2 lattenbodems, dan heb je middenpoten nodig. Je kunt ook een achterbouw met 2 rekjes aan het bed toevoegen. De matras, lattenbodems, middenpoten en achterbouw zijn apart verkrijgbaar in de webshop.


Meer informatie
Hout/look Eik
Geschikt voor matras 140 x 190cm
Belastbaar gewicht 160kg
Matrasbodem inbegrepen Nee
SKU-Emob GTH96103
Merk Gami
Materiaal Spaanplaat
Stijl Modern
Kleur Grijs
Totaal Gewicht kg 54
Merkeninformatie

Over Gami

Het Franse merk Gami werd in 1960 opgericht door Patrice Gautier en zijn vrouw Annick en is sindsdien één van de Europese marktleiders in de meubelbranche. Het merk werd over de jaren heen vooral bekend door zijn kwaliteit en creativiteit. Gami heeft namelijk al sinds het begin zijn eigen designstudio en –team die er elke dag opnieuw voor zorgen dat jij kan thuiskomen in een interieur dat aan al jouw wensen voldoet, zowel qua smaak, stijl als budget. Neem een kijkje naar onze selectie en laat je omverblazen door al dat moois!
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top