Tweepersoonsbed Wanda 180x200 - loodwit eikenhout

€ 585,00

3 - 4 weken

Bed voor 2 personen Wanda uit spaanplaat met decor van loodwit eikenhout, 180 x 200 cm. Matras en lattenbodem niet inbegrepen.
Lengte 212 cm
Breedte / Diepte 206 cm
Hoogte 119 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Met de meubelen uit de Wanda collectie ontwaak je in de gezellige, landelijke slaapkamer waar je altijd al van droomde. De meubelen van het Franse merk Gami zijn vervaardigd uit spaanplaat met een imitatieprint van loodwit eikenhout. 

Dit bed heeft met z'n hoofdbord van 119 cm een kingsize karakter. Het hoofd- en voetbord hebben een dikte van 22 mm en lijken wel zonneluiken. Het bed is geschikt voor een matras van 180 x 200 cm en 2 lattenbodems van 90 x 200 cm (middenpoten vereist). Deze zijn niet inbegrepen, maar kun je wel apart aankopen op de site.

Meer informatie
Hout/look Eik
Geschikt voor matras 180 x 200cm
Belastbaar gewicht 200kg
Matrasbodem inbegrepen Nee
SKU-Emob GTH0E108
Merk Gami
Materiaal Spaanplaat
Stijl Landelijk
Kleur Bruin
Totaal Gewicht kg 56
Merkeninformatie

Over Gami

Het Franse merk Gami werd in 1960 opgericht door Patrice Gautier en zijn vrouw Annick en is sindsdien één van de Europese marktleiders in de meubelbranche. Het merk werd over de jaren heen vooral bekend door zijn kwaliteit en creativiteit. Gami heeft namelijk al sinds het begin zijn eigen designstudio en –team die er elke dag opnieuw voor zorgen dat jij kan thuiskomen in een interieur dat aan al jouw wensen voldoet, zowel qua smaak, stijl als budget. Neem een kijkje naar onze selectie en laat je omverblazen door al dat moois!
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top