Kledingkast Spike 112/185cm met gordijn & lades - wit/grijs

€ 395,00

2 - 6 dagen

Minder dan 3 op voorraad

Witte kledingkast Spike uit spaanplaat met grijs gordijn. Bevat in totaal 11 legplanken, 4 laden en 1 kledingroede. Lengte van 112 tot 185,5 cm.

Productinformatie

Kledingkast Spike is een volwaardige dressing op zich. De deuren van deze kast werden vervangen door een grijs gordijn. Je beschikt zowel links als rechts over een leggedeelte met 4 legplanken. In het midden beschik je over een kledingroede, een kastje met 4 laden en opnieuw een leggedeelte met 3 legplanken. Wat kledingkast Spike extra bijzonder maakt? Je kan de lengte zelf kiezen tijdens de montage: van 112 cm tot 185,5 cm. Zo pas jij jouw kledingkast aan aan de grootte van jouw kledingcollectie en/of jouw slaapkamer!

Deze witte versie is gemaakt van spaanplaat.

Meer informatie
Type deur Geen
SKU-Emob SY4320X2193R00
Merk TemaHome
Stijl Modern
Kleur Wit, Grijs
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 103
Reviews
Merkeninformatie

Over TemaHome

Het Portugese merk TemaHome heeft meer dan 30 jaar ervaring in de meubelindustrie. In 1981 werd het opgericht als “Norema Portuguesa”, een fusie van het Noorse Norema en het Portugese Godinho. Het doel was de geavanceerde technologie van Noorwegen te combineren met de Portugese efficiëntie en meubels tegen redelijke kosten te produceren. Na verschillende eigenaars en benamingen te hebben, werd het in 2008 het huidige TemaHome. Tegenwoordig produceert TemaHome een collectie eigentijdse meubels en decoratieve accenten waarbij de combinatie van een origineel en praktisch design centraal staat.
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top