Vitrinekast Bosy - lichtgrijze eik

Vitrinekast Bosy met 2 glazen deuren, 2 gewone deuren en 3 legplanken. Gemaakt van spaanplaat met imitatieprint van heldergrijze eik.

€ 739,00

6 tot 8 weken

Lengte 49 cm
Breedte / Diepte 125 cm
Hoogte 181 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Maak van jouw woon- en eetkamer een gezellige plek met de meubelen van collectie Bosy. Alle  meubelen zijn gemaakt van spaanplaat met een imitatieprint van heldergrijs eikenhout.
Deze vitrinekast bestaat uit 2 deurtjes van gehard glas bovenaan en 2 gewone deuren onderaan. De unieke, ingewerkte handgrepen van de onderste kasten zijn gemaakt van aluminium en ABS en kregen een grijs gelakte afwerking. In totaal beschik je over 3 legplanken waarop je al jouw servies en ander keukengerei een plaatsje kan geven.
Neem ook een kijkje naar de andere meubelen van de Bosy-collectie en bestel in slechts enkele klikken!
Meer informatie
Type deur Draaideur
Samenstelling 4 deuren
Hout/look Zand Eik
SKU-Emob GTJ74250
Merk Gami
Stijl Modern
Materiaal Spaanplaat
Kleur Grijs
Totaal Gewicht kg 82.8
Reviews
Merkeninformatie

Over Gami

Het Franse merk Gami werd in 1960 opgericht door Patrice Gautier en zijn vrouw Annick en is sindsdien één van de Europese marktleiders in de meubelbranche. Het merk werd over de jaren heen vooral bekend door zijn kwaliteit en creativiteit. Gami heeft namelijk al sinds het begin zijn eigen designstudio en –team die er elke dag opnieuw voor zorgen dat jij kan thuiskomen in een interieur dat aan al jouw wensen voldoet, zowel qua smaak, stijl als budget. Neem een kijkje naar onze selectie en laat je omverblazen door al dat moois!
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top