2,5-zitsbanken

per pagina

2 Artikelen

Lengte: 82 cm
Hoogte: 80 cm
Breedte/diepte: 182 cm
2,5-zitsbank Don - bosgroen/zwart
689,00
Lengte: 206 cm
Hoogte: 83 cm
Breedte/diepte: 98 cm
Bankstel Essine 2 personen - grijs
859,00

2,5-zitsbank kopen? Comfortabel & knus 

De 2,5-zitsbank in ons assortiment is een zeer populaire keuze. Dit omdat deze bankstellen zeer comfortabel zijn en goed passen in een ruimte waar niet genoeg ruimte is voor een 3-zitsbank. De 2,5-zitsbanken in ons assortiment zijn een fractie groter dan de 2-zitsbanken. Dit zorgt ervoor dat je twee royale en comfortabele zitplaatsen hebt. De kussens van de bank zijn extra groot en toch is de bank compact en past het goed in kleinere woonkamers. 

2,5-zit bankstellen van Emob

Heb je een mooie nieuwe 2,5-zitsbank uitgekozen? Jouw nieuwe 2,5-zitsbank wordt gratis verzonden vanaf €100,-. Veel van onze producten zijn direct leverbaar en worden snel geleverd. Bovendien profiteer je van 60 dagen retourrecht en 2 jaar garantie op alle meubels. Nieuw bij Emob en uniek in de branche is de mogelijkheid om gratis achteraf of in delen te betalen. Vervolledig je woonkamer nog met een salontafel en tv-meubel en voilà, je avondje tv-kijken kan niet meer stuk!

Heb je een vraag over onze producten of service? Neem gerust contact op. Onze deskundige medewerkers helpen je graag verder.