Achterbouw bed & bureau Shelby - eik/wit

Achterbouw Shelby, geschikt voor het eenpersoonsbed (190x90) en bureau van dezelfde reeks. Gemaakt uit spaanplaat en uitgerust met 3 legplanken, 3 deuren & 1 lade. 

€ 229,00

2 tot 3 weken

Productinformatie

Het Franse merk Parisot heeft met deze achterbouw Shelby uit spaanplaat een echt pareltje voor de kinderkamer gemaakt. De moderne harmonie van het lichte decor van de Jackson eik past perfect samen met de 3 witte deuren en 1 witte lade, waarmee het meubel is uitgerust. Binnenin zijn in totaal drie ruime legplanken voorzien. Zo creëer je opbergruimte waar je die normaal gezien zou verliezen. Laat je fantasie de vrije loop en schep de sfeer van een blokhut in jouw kinderkamer! Dit meubel past boven het eenpersoonsbed 190x90 en het bureau van deze Shelby-serie. Ontdek ook de andere meubelen van deze reeks op onze webshop! 

Meer informatie
Type deur Draaideur
Samenstelling 1 lade, 3 deuren
Hout/look Eik
Opties Met lades
SKU-Emob PA2400ENVI
Merk Parisot
Stijl Modern
Materiaal Spaanplaat
Kleur Wit, Bruin
Totaal Gewicht kg 43
Reviews
Merkeninformatie

Over Parisot

Parisot is een toonaangevende fabrikant van zelfbouwmeubelen sinds 1936. Dankzij de meer dan 80 jaar ervaring van de firma, kun je telkens rekenen op de beste kwaliteit voor jouw meubelen. De meubelen van het merk zijn vervaardigd uit hoogwaardige spaanplaat en zijn 100% Frans. Parisot staat voor functionele meubelen die beantwoorden aan de noden van de hedendaagse consument. Met de meubelen van Parisot creëer je zonder twijfel een gezellige sfeer in huis!
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top