Canvas foto

Met een canvas geef je de ruimte net dat tikkeltje meer. Je kan de muren opfleuren met mooie foto's op doek en je voegt zo ook karakter toe aan je woning. Ontdek hier welk canvas het best in jouw interieur past.
Sorteer op
Asc

12 producten

Sorteer op
Asc

12 producten

Foto's op canvas: fleur de muren op!

Heb je het gevoel dat er nog iets ontbreekt in je interieur? Misschien ligt het dan wel aan de kale muren. Vaak blijft er nog ergens een leeg plekje over op de muur, wat een gevoel van leegte met zich mee kan brengen. Maar daar maak je makkelijk een eind aan met de juiste muurdecoratie. Wat dacht je bijvoorbeeld van een foto op canvas? Het principe: een foto of een schilderij wordt afgedrukt op een doek en vervolgens bevestigd op een houten kader. Je hangt het simpelweg op aan de muur die wat leeg oogt en geloof ons, de ruimte zal er meteen al helemaal anders uitzien!

Brede waaier aan foto's op doek

Hier vind je een ruime keuze aan verschillende soorten mooie foto’s op canvas. Denk aan prachtige rustieke landschappen of de skyline van grootsteden zoals New York, maar ook aan allerlei objecten en dieren. Ze zijn zowel in kleur als in zwart-wit te verkrijgen. Daarnaast bevat onze collectie ook schilderijen op canvas.

Er zijn verschillende afmetingen te verkrijgen; kies jij een grote, opvallende foto of ga je toch liever voor een kleiner exemplaar? Je vindt bij ons trouwens ook leuke canvassen voor kinderen. Ideaal om de kinderkamer tot in de puntjes af te werken! De canvassen zijn bijvoorbeeld bedrukt met personages uit populaire kinderfilms, zoals Nemo, Disney Princess of de coole auto’s van Cars. Maar we hebben er ook met leuke quotes die versierd zijn met vrolijke figuurtjes. Deze canvassen zullen jouw zoon of dochter zeker bevallen!

To Top