Kledingkast Castle 150cm met 2 deuren & 5 open vakken - eik/zwart

€ 465,00

3 - 4 weken

Kledingkast Castle met 2 deuren, 1 kledingroede, 1 grote legplank en 5 open vakken. Gemaakt van spaanplaat met eikdecor en afwerking in zwart melamine.
Lengte 58 cm
Breedte / Diepte 150 cm
Hoogte 200 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Met de meubelen van de Castle-collectie creëer je een slaapkamer met royale allures. De meubelen van deze collectie zijn gemaakt van spaanplaat met een imitatieprint van helder Krönberg-eik en met afwerking in zwart melamine.

Dit praktische meubel is de perfecte combinatie van een kledingkast en een boekenkast. Achter de 2 deuren vind je een kledingroede en een grote legplank. Daarnaast beschik je over 5 open vakken waarin je boeken, cursussen, opbergmanden of andere spullen kwijt kan. Tijdens de montage kan je zelf kiezen of je deze vakken links of rechts van de kast monteert. De pootjes zijn gemaakt van zwart gelakt staal.

Leuk weetje: kledingkast Castle is volledig geproduceerd in Frankrijk.

Meer informatie
Samenstelling 2 deuren
Type deur Draaideur
SKU-Emob GTH0P180
Merk Gami
Stijl Industrieel
Kleur Bruin
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 107.3
Merkeninformatie

Over Gami

Het Franse merk Gami werd in 1960 opgericht door Patrice Gautier en zijn vrouw Annick en is sindsdien één van de Europese marktleiders in de meubelbranche. Het merk werd over de jaren heen vooral bekend door zijn kwaliteit en creativiteit. Gami heeft namelijk al sinds het begin zijn eigen designstudio en –team die er elke dag opnieuw voor zorgen dat jij kan thuiskomen in een interieur dat aan al jouw wensen voldoet, zowel qua smaak, stijl als budget. Neem een kijkje naar onze selectie en laat je omverblazen door al dat moois!
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top