Kledingkast Robin 2 deuren

€ 889,00

2 tot 7 dagen

Kledingkast Robin met 2 deuren, MDF wit gelakt, omvat 1 kledingroede en 5 legplanken.

Lengte 110 cm
Breedte / Diepte 57 cm
Hoogte 205 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Deze moderne kledingkast met 2 deuren is ideaal om jouw kinderkamer Robin te vervolledigen. Deze witte garderobe is gemaakt uit MDF en heeft een tijdloos, strak design. De indeling van deze kast is als volgt: 1 kledingroede en 5 legplanken. Indien gewenst kan je nog een legplank en kledingroede aankopen als extra optie. Deze kledingkast is versierd met verticale lijnen.

Ben je eerder op zoek naar een iets grotere kledingkast? Er is ook een versie met 3 deuren beschikbaar van deze reeks. Bovendien kan je ook de commode Robin aankopen om zo zeker voldoende opbergruimte te hebben. Bekijk zeker ook eens de andere meubelen van de kinderkamer Robin op onze website. De kinderkamer Lara werd in dezelfde stijl ontworpen.

 

Meer informatie
Type deur Draaideur
Samenstelling 2 deuren
Afwerking Lak
SKU-Emob VIROKL1214
Merk Vipack
Kleur Wit
Stijl Klassiek
Materiaal MDF
Totaal Gewicht kg 111.5
Reviews
Merkeninformatie

Over Vipack

Vipack is een gerenommeerd Belgisch merk dat gespecialiseerd is in meubels voor de allerkleinsten. Met zijn grote collectie kinderbedden en -meubels biedt het merk eindeloze mogelijkheden voor de kamer van jouw dochtertje of zoontje. Het Vipack-team volgt de laatste interieurtrends op de voet en garandeert zo tegelijk mooie en eigentijdse creaties. Door te kiezen voor Vipack ben je verzekerd van betaalbare bedden en meubels van hoogwaardige kwaliteit. Ontdek snel alle artikelen van dit fantastische merk!
Productvragen
Kan ik nu achteraf nog 3 losse legplanken bestellen die in deze kast horen?

U kan nog 1 of meerdere losse legplanken voor deze kast bij bestellen. U kan de extra legplank vinden via deze link: http://www.emob.eu/nl/extra-legplank-kledingkast-robin-2-deuren-nl-nl

Heb je gevonden wat je zocht?
To Top