Verlengbare eettafel Tando 160/200cm met centrale voet - eik/zwart

€ 399,00

3 - 4 weken

Eettafel Tando met centrale voet en verlengstuk van 40 cm. Gemaakt van spaanplaat met eikdecor & zwarte afwerking. Lengte: 160 - 200 cm.
Lengte 89 cm
Breedte / Diepte 160 cm
Hoogte 76 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Op zoek naar meubelen waarmee je je interieur onderdompelt in een warme sfeer met industrieel tintje? Kies dan voor de Tando-collectie om je woon- en eetkamer in te richten. Alle meubelen van deze collectie zijn gemaakt van spaanplaat met een imitatieprint van helvezia eik en zwarte accenten.

Deze eettafel wordt de blikvanger van je eetkamer dankzij de opvallende centrale voet. Deze voet is niet alleen decoratief, maar ook functioneel. Je kan er namelijk het bijgeleverde verlengstuk in opbergen.

Wil je de lengte van eettafel Tando aanpassen van 160 cm naar 200 cm, dan voeg je het verlengstuk toe tussen de 2 delen van het tafelblad. Om bij het verlengstuk te komen, volstaat het om aan één deel van het tafelblad te trekken. Het andere deel zal dan vanzelf openen. Wil je het verlengstuk opbergen, dan kan dat heel gemakkelijk via de gleuf die in de voet is aangebracht.

Meer informatie
Aantal personen 4, 6
Vorm Rechthoek
Opties Verlengbaar
SKU-Emob GTJ0J090
Merk Gami
Stijl Industrieel
Kleur Bruin, Zwart
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 63
Merkeninformatie

Over Gami

Het Franse merk Gami werd in 1960 opgericht door Patrice Gautier en zijn vrouw Annick en is sindsdien één van de Europese marktleiders in de meubelbranche. Het merk werd over de jaren heen vooral bekend door zijn kwaliteit en creativiteit. Gami heeft namelijk al sinds het begin zijn eigen designstudio en –team die er elke dag opnieuw voor zorgen dat jij kan thuiskomen in een interieur dat aan al jouw wensen voldoet, zowel qua smaak, stijl als budget. Neem een kijkje naar onze selectie en laat je omverblazen door al dat moois!
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top