Verlengbare eettafel Tando 160/200cm - eik/zwart

€ 375,00

3 - 4 weken

Eettafel Tando met verlengstuk van 40 cm. Gemaakt van spaanplaat met eikdecor & zwarte afwerking. Lengte: 160 - 200 cm.
Lengte 90 cm
Breedte / Diepte 160 cm
Hoogte 77 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Op zoek naar meubelen waarmee je je interieur onderdompelt in een warme sfeer met industrieel tintje? Kies dan voor de Tando-collectie om je woon- en eetkamer in te richten. Alle meubelen van deze collectie zijn gemaakt van spaanplaat met een imitatieprint van helvezia eik en zwarte accenten.

Deze verlengbare eettafel wordt geleverd met een verlengstuk van 40 cm, zodat je de lengte kan aanpassen van 160 cm naar 200 cm. Om het verlengstuk te plaatsen, volstaat het om aan één deel van het tafelblad te trekken. Het andere deel zal dan vanzelf openen. Heb je het verlengstuk niet nodig, dan kan je het gemakkelijk opbergen onder het tafelblad.

Meer informatie
Aantal personen 4, 6
Vorm Rechthoek
Opties Verlengbaar
SKU-Emob GTJ0J095
Merk Gami
Stijl Industrieel
Kleur Bruin, Zwart
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 48.7
Merkeninformatie

Over Gami

Het Franse merk Gami werd in 1960 opgericht door Patrice Gautier en zijn vrouw Annick en is sindsdien één van de Europese marktleiders in de meubelbranche. Het merk werd over de jaren heen vooral bekend door zijn kwaliteit en creativiteit. Gami heeft namelijk al sinds het begin zijn eigen designstudio en –team die er elke dag opnieuw voor zorgen dat jij kan thuiskomen in een interieur dat aan al jouw wensen voldoet, zowel qua smaak, stijl als budget. Neem een kijkje naar onze selectie en laat je omverblazen door al dat moois!
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top